29.7.2012

Lomille lompsis

Aaaaaaaaaaaaayippiekayyeeeeeeee, moon LOMALLA!!! Loma-aurinko paistaa lämpimästi, vaikkakin hiostavasti ja ukkostaen. ;D

Foto
Ihan helkkarin rankat viikot takana, jos saanen sanoa... Oon ollut nyt jokaisen Seinäjoen kesäkemujen aikana yövuorossa, eli Provinssin, aina niin suuresti rakastamani Tangomarkkinat ja nyt huipennuksena Vauhtiajot. Ja mä kun ajattelin, notta tangokansa on kaikkein vittumaisinta mutta ehei... Tää viikonloppu oli kyllä eittämättä kaikkein rankin ja väsyttävin. Siinä, missä aikuiset lähti baarien sulkeuduttua kotiin niin teinit jäi notkumaan kylille. Perjantaiyönäkin meidän ovien edessä patsasteli teiniporukka vielä aamukuuden aikaan ihan kännissä ja oon ihan satavarma, että nuorimmat ei ollut vielä edes yläasteella. Eikö niitä oo kukaan kotona kaipaamassa? Tai noh, itekin oon teininä mennyt kaverin luo yökylään kun kamun vanhemmat oli lepsuja sen suhteen, et saatiin olla aika myöhään ulkona... Mut se oli kyllä 14-15 -vuotiaana eikä ihan ala-asteikäisenä.

Perjantaiyö oli sen verran rankka, että eilen kun menin nukkumaan klo 11:30 niin nukuttiin Rebekan kans ensin 19:30 asti (eli 8 tuntia)... Havahduin, katsahdin sängyn viereen lattialle ja Rebekka nukkui kopassaan näin:


Raukalla oli kans väsy yövuoroputken jälkeen! :) Otin kuvan, lähetin sen äitille ja jatkoin unia ja heräsin sit 21:20. Onneksi heräsin, koska kymmeneltä piti olla taas yövuorossa. Tosi tehokas lauantaipäivä, kymmenen tunnin päikkärit ja siinä se päivä sitten menikin. :D

Huh, mutta nyt saa olla kaks viikkoa yövuoroista poissa ja alle viikko siihen, että lähdetään äitin kans Espanjaan! Aaaaa, siinä tosiaan on jotain mitä on odotettu jo hyvä tovi. Oi vitsit, kauppoja, arskaa, hyvää viiniä, komeita miehiä, meri ja ennen kaikkea takuuvarma lomaviikko, kun en tee mitään töitä.

Ja loman vipalle päivälle on varattu jotain, mistä kerron sitten tarkemmin. ;)

Nyt tää painuu pehkuihin ja palailee taas myöhemmin asiaan. Mulla on paljon teille postauksia näpyteltävänä ja nyt kun ei oo jatkuva väsyolo niin jaksan jotain tehdäkin. Seeya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)