21.2.2013

Ärrr...! Miksi...?

- Ne bloggaajat, joilla on keskikokoinen tai iso koira, on niin harvassa? Miksi kaikilla on vaan joku ihmeen tissivälipersvakotsihauhauminiterriärrieri...

- Niiiiiin monessa blogissa ja nettifoorumilla on viime aikoina (noh, aika kauan jo itse asiassa) kuhistu siitä, että uskaltaa mennä esim. leffaan yksin. Uskaltaa??!? Mitä helvetin uskaltamista siinä on; senkus menee, ostaa lipun (ja popparit), kävelee saliin, iskee kankkunsa tuoliin ja katsoo leffan. Big deal! Ihan sama jonkun koirapuiston kanssa... Haloo, kuka sinne oikeasti menee näyttäytymään, eikö siellä ole tarkoitus juoksuttaa koiria?- Internet on maailmasta kiinnostavin juttu, kun sinne pääsee puhelimella? Mitä katsottavaa siellä voi olla niin paljon, ettei puhelinta voi laskea käsistään linkassa (=bussissa), työvuorossa, lenkillä tai edes kotona...? Nosta pääsi ylös, katso maisemia, asiakkaita, muita lenkkeilijöitä tai vaikka vittu sitä tissivälikoiraa. Saatat vaikka nähdä jotain ihmeellistä, mitä et internetissä koskaan näe.- Ihmisen pitäisi olla puhelimen ääressä 24/7? Kyllä, minä menen lenkille tai jopa töihinkin ilman puhelinta - ja selviän näistä operaatioista hengissä! Toisaalta, mun puhelimella ei pääsekään sinne "intternettiin".

- Ihmiset ottaa jonkun rottweiler-labbismixin "six ku sekarotuset on todistetusti terveempiä". Ei, ne ei ole todistetusti terveempiä. Rotukoiria vaan tutkitaan suvereenisti enemmän. Sama kuin se, että "tää on 100% rotukoira, mut tällä ei vaan oo papereita". Ei, silloin et voi missään mielessä olla varma, että se on puhdasrotuinen. Koira on ja tulee aina olemaan sekarotuinen.- Ihmisillä ei ole pokkaa seistä sanojensa takana? Juoruamista, kyräilyä ja paskanjauhamista, mutta ei suostuta myöntämään "vittu, mä mokasin". Ikuiset myötäilijät eivät menesty, joskus täytyy ottaa vastuu puheistaan ja teoistaan.- Seinäjoki meni aivan sekaisin, kun Cannonball MC perusti kerhotilan tänne? Myönnän itsekin päivittäneeni asiasta sosiaalisessa mediassa, koska se nyt vaan oli mielestäni hupaisaa, että jengi varasi kerhotilansa Miesten kristillisenä ryhmänä (ja kuulemma piiiiiitkällä vuokrasopparilla) ja vieläpä ihan mun naapurista, mutta että niillä nurkilla pysäytettiin viime la avajaisten aikaan jokainen autoilija ja mummot kirjoittaa paikallislehdissä, kuinka turvatonta täällä nyt on. Hei mummelit, tsekatkaa rikostilastot, Seinäjoki ei oo koskaan ollut mikään rikkeettömien ihmisten onnenmaa.- Hiuspinnit katoavat?? Mulla on viimeksi ollut pitkät hiukset 14-vuotiaana ja silloin en koskaan käyttänyt pinnejä, naureskelin vaan muille jotka manas niiden katoamista. Mut oikeesti, mihin ne katoaa???- Armi syö yhä ja aina vaan paskaa? Luitte oikein. Neiti syö omaa paskaansa (ja muidenkin, jos sattuu olemaan tarjolla). Sais nyt jumankauta lopettaa, se on inhottavin tapa mitä tiedän (okei, jotkut koirat syö ihmisen paskaa jos sellaista jostain löytää ja se vasta kamalaa onkin). Ja kyllä, tiedän, että kyse voi olla jostain puutoksesta... Asiaa selvitellään, mutta mitäänhän ei selviä ja tapahdu hetkessä.


Ai miten niin pinna vähän tiukalla?

PS. Kuvituksena Rebekan ja Armin vääntöä, kun Armi oli paljon vauvaisempi.

6 kommenttia:

 1. http://elamaalakeuksilla.blogspot.fi/2013/02/haastetta-kehiin-tuplasti.html

  Sinut on haastettu :)

  VastaaPoista
 2. Mä en kestä miten suloisii!!!

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en voi kyllä vastaankaan väittää, suloisia ovat! :)

   Viikonloppuja myös sinulle!

   Poista
 3. Ihanaa tekstiä! :D Ja aivan asiasta kyllä kirjotit.. Itse ainaki oisin paljon onnellisempi OIKEASTI jos puhelimesta voisi laittaa netin pois. Nyt kun se on niin tulee ihan liian helposti tuhlattua aikaa sinne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän huono päivä tuolloin - kevyttä avautumista! :D Ehkä mäkin oon netissä sit kaiken ajan kun hommaan uuden puhelimen... Mutta vielä ainakaan mä en ymmärrä tuota, eikä mun onneksi tarvikaan. ;)

   Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)