23.3.2013

Oh s*it!

Taas on viikko melkein hurahtanut ohi... Mihin nää viikot oikein kuluu? Ajan etenemistä ei huomaa ainakaan ilmaston lämpenemisessä.. Pakkasta on edelleen öisin toistakymmentä astetta ja lumitilanne täällä niinkin arktisella alueella kuin Seinäjoella näyttää tältä:Torstaina sitten jysähti oikein kunnolla, olin siivousduunissa kun yhtäkkiä tuli maha ihan mielettömän kipeäksi, mutta SSS -tyyppinä (Sairaan Sitkee Sissi) tein työt loppuun ja suoritin päivän muutkin suunnitellut menot. Iltapäivällä olo oli jo tosi tukala, mutta menin nukkumaan ennen iltatöihin menoa. Heräsin klo 20, olo oli vieläkin vähän tukala mutta parempi, joten lähdin töihin. Pääsin työpaikalle ja hetken mielijohteesta mittasin siellä kuumeen. Tittididii, 38,3'c ja pomo passitti mut kotiin. Kotona lukema nousi jo yli 39 asteeseen ja lisäksi sain rampata vessassa ihan alvariinsa. Perjantaina aamulla työterveyteen ja saikkuahan sieltä pamahti se torstai-ilta ja lisäksi eilinen ja tämä päivä. Ei ihan sellainen vapaa viikonloppu, josta oon haaveillut. Enkä tiedä, kumpi vituttaa enemmän: sairastaminen vai se, että piti ekaa kertaa tuolla työpaikalla ollessani (jossa tuli maaliskuun alussa 4 vuotta täyteen) hakea saikkua. Vaikka niinhän se on, eipä niitä ihmisiä koskaan millään tavalla palkita, jotka ei koskaan sairasta (tai jotka tulee töihin vaikka aihetta saikulle olisikin), eikä mulla yleisesti ole sairaslomia vastaan mitään. Kynnys vaan omalla kohdalla kasvanut suureksi...

Eilinen oli aivan kauhea päivä, päivällä ei ollut kuumetta mutta mikään ei pysynyt sisällä.. Illalla rupesin aivan uupuneena nukkumaan klo 20 ja heräsin 21:30 siihen, että mulla on ihan jumalattoman kylmä pitkistä kalsareista, villasukista, topista ja ohuesta neulepuserosta huolimatta (niin ja peitto oli tietysti kans). Jep, kuume oli nousuvaiheessa taas ja oli sillä hetkellä 38 asteessa. En uskaltanut ottaa särkylääkettä ärsyttämään vatsaa niin ei muuta kuin villasäärystimet käsivarsiin ja Rebekka vattan päälle koisimaan. On muuten paras lämpöpeitto, mitä on koskaan keksitty! Ja taas yksi syy, miksi iso koira on parempi kuin pieni koira: lämmittävää pinta-alaa on enemmän. ;) Toki tuollainen 27 kg painaa jonkun verran mutta kyllä sen kestää, pieni hinta lämmöstä.

No, ei sairastamisesta enempää, onneksi tänään on parempi päivä. Pakko päästä kauppaan hakemaan jotain mehukeittoa ja mehua, koska voitte arvata että tuollaisen yhtäkkisen paastoamisen jälkeen on N-Ä-L-K-Ä! Painokin putosi 2kg reilussa vuorokaudessa. :D

En oo päässyt lenkille nyt pariin päivään ja voitte arvata, ketkä meinaa hyppiä seinille vielä muakin enemmän? :D Tässä kuvituksena taannoisen lenkin kuvia, leikitään että ne on otettu vaikkapa eilen... 0:)

Seinäjoki, siis tuo märkä kaistale lumen keskellä on joki nimeltä Seinäjoki.
"Mamma, mennään jo!"

Aurinkoista viikonloppua, menkää ulos ja ottakaa arskaa... Nimim. kaksi luettua kirjaa parissa päivässä. :)

PS. Kolme yötä, niin päästään Rebekan kans Helsinkiin! Yritin sille selittää, että se pääsee junaan mut ei se oikein hiffannut.

2 kommenttia:

 1. Mulle iski eilen illalla ihan sama tauti. Aivan järkyttävä!! Nyt mielenkiinnolla kysynkin et miten kauan tää kestää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts ja outs, otan osaa! :( Mulla kesti pahin vaihe, se kun ei uskaltanut vessan äärestä poistua neljää metriä kauemmaksi, kaksi päivää ja samoina päivinä mulla oli kuumetta. Lisäksi olin muutaman päivän tosi varovainen syömisissäni, kun pelkäsin saman rumban alkavan alusta eikä vatsa mitään raskasta ruokaa sietänytkään parin päivän paastoamisen jälkeen. Eli kaiken kaikkiaan sellainen viitisen päivää... Huh!

   Koitahan kestää, pikaista paranemista! Muista juoda vettä riittävästi ja hiilitabletteja voin suositella erityisellä lämmöllä...

   Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)