24.3.2013

Sunnuntaiaamupäivä w/ HooCee (+ pari karvahanuria)

Heräsin tänään siinä puoli kahdeksan aikaan aamulla ja päätin napsia joitain kuvia meidän rennosta sunnuntaista. Kuvia tulikin sitten jo aamupäivän aikana niin monta, että eetteriin tuleekin vain aamupäivä meidän kanssa. :D

Mun oli tarkoitus kuvata mun hienot pökät, jotka jalassa kirmasin koirien kanssa ulos... Armi vaan on niin kuvauksellinen, että halus tunkea nenänsä kuvaan mukaan.

Sitten se rupes jahtaamaan mun pöksyjen nauhoja. Hullu koira! :D


 Aamupalaa. Vannon, että tuon kiisselipurkin tuhottuani en hetkeen syö kiisseliä. :)

 Mun piti ottaa kuva peilistä, jonka ääressä meikkasin, mutta Rebekka oli sitä mieltä että rumat odotelkoot vuoroaan, kauneimmat laittautuu ensin! Yksi kelvollinen meikkauspeili ja kolme naista taloudessa = ongelma.

Tässä välissä käytiin Armin kanssa helvetillinen taistelu siitä leikkaanko sen kynnet vai en. Armi oli sitä mieltä, että tykkää pitkistä kynsistä ja minä mammana sanoin, että tuollaiset korpinkynnet saa luvan lähteä NYT. Väännettiin ja painittiin olkkarin lattialla hyvä tovi ja mikä onni ettei tavaroita särkynyt ympärillä, siksi kamerakin oli turvallisesti kotelossaan pöydällä.

 Viaton neitikoira operaation jälkeen. Niin herttainen - mukamas!

 Seuraavaksi putsasin Rebekan korvat. Se ei yhtään tykkää siitä, mutta on jo alistunut kohtaloonsa. Muistakaas tarkistaa koirienne korvat aika ajoin! Vaikka korviin ei yleensä kovin äkkiä töhnää tulisikaan, niin yhtäkkiä voi pieni tulehduksen poikanen laittaakin korvat pahan näköisiksi. Ja muistakaa pestä kädet kun ootte putsannut koiran korvat ja myös siinä välissä kun vaihdatte putsaamaan toisen koiran korvia.

Tässä välissä meitsi sitten pääsi peilin ääreen laittamaan vähän väriä nassuun.

Pakko muuten tähän väliin mainita, että tuo Wet'n'Wildin näppyjenpeittopaletti on todella kätevän monipuolinen, kaikki kulkee mukana yhden kannen alla... Siihen asti kunnes käytät jonkun/jotkut kohdat loppuun. Mitäs sitten kun peiteväri on loppu? Niin, joudut ostamaan uuden peitevärin tai uuden paletin ja heittämään vajaan pois.. Koska jos en ole vihreää kohtaa saanut käytettyä samaan tahtiin beigen kanssa niin tuskin saan käytettyä kahta vihreää kohtaa samassa ajassa beigen kanssa. Not good. Parempi ostaa tuotteet vaan yksinään tai pyhittää tällainen paletti matkakäyttöön kun kaikkia kohtia käyttää vähemmän.


 Olin hämmästynyt kun mustat silmänaluset oli kadonnut (jo siis ennen meikin laittamista, heh!). Onhan tässä toki nukuttu pitkät yöunet, mutta kyllä mä muutenkin nukun paljon... Päivisin tosin. Voiko olla niin suuri vaikutus, nukkuuko 8 tuntia yöllä vai päivällä. Näköjään voi.

 Tästä tuli epätarkka suttukuva, mutta kouraa joka on täynnä makupaloja, ei vaan voi pitää kuin nanosekunnin auki ennen kuin eräs loppasuu kahmaisee kaikki makupalat. Meillä oli siis Armin kanssa koulutushetki menossa. Maahan menoa, makuulta istumaan ja päivää - varsinkin jälkimmäisin on äärimmäisen tärkeä taito osata! ;)

 Tarkkaavaisena, katse kohti makupaloja.

 Sitten leikkiä pössötettiin lelulla, johon saa piilottaa nameja. Armi hyvin hiffas, että sitä kierittämällä ja pompottamalla lelusta tippuu nappuloita... Sitten tuli Rebekka, omi lelun itselleen, käänsi sen siten että pohja on alaspäin ja nosti lelua jolloin nappulat tippuvat. Rebekka syö pudonneet nappulat ja nostaa taas lelua... Siinä meni hoksaaminen jo vähän turhan pitkälle, kun leikkiminen oli tarkoitus. :D

Loppuun vielä hauska tilannekuva, kun molemmat jahtaa pudonneita nappuloita. Perberit pystyssä vieretysten. :D


Nyt istun kirjastossa nopean langattoman netin ääressä... Oon istunut jo hyvän tovin ja katsellut Ruutu.fi:stä Criminal Mindsin viimeisimmän jakson, Youtubesta hauskoja videoita jne. Kaikkea, mikä mokkulan kanssa on hankalaa... Lisäksi näkee ihmisiä ja onhan tää Seinäjoen uusi kirjasto ilo silmällekin. Tästä lähdettyäni varmaan haen kaupasta salaattivärkit ja meen molempien koirien kanssa kävelylle. Kamala muuten, miten äkkiä voimat lähtee! Tänne kirjastoon käveleminenkin tuntui ihan hirveän rankalta vaikka matkaa on vaan muutama sata metriä... Noh, kyllä ne voimat siitä palautuu, viimeistään Helsingissä kun juoksen kaupasta toiseen.

Mites muiden sunnuntaipäivä, onko yhtä koirapainotteinen kuin mulla? :)

2 kommenttia:

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)