10.4.2013

Koira-ammana

Talviloma alkoi hienosti, vein eilen äitin juna-asemalle ja tulin sen luo koti- ja koiravahdiksi. Omat likat tuli tietysti mukana ja tänään haen äitin toisen koiran kotiin yökylästä... Perjantaihin saakka hoidan siis neljää koiraa. :) Tekemistä piisaa!

Lupauduin tosin perjantaiksi yövuoroon... Työtunteja on nyt ollut aika hintsusti ja viikon päästä lauantaina meen PAMin luottamusmiesten reissulle Tallinnaan, joten jouduin pyytämään sen lauantain vapaaksi.. Tuolla perjantailla saan kuitattua menetetyt työtunnit, joten ei tuo nyt kauheesti harmita. :)


Äitin luona on ihanaa olla nyt kun ei enää ite asu täällä... :D Jotenkin täällä on ihan oma tunnelmansa ja vaikka äiti ei oo mikään himosiivooja tai intohimoinen sisustaja, on täällä aina siistiä ja paikat järjestyksessä. Jokainen tavara on omalla paikallaan ja kaikkialla on jotenkin ihan äitin näköistä...


Lisäksi täällä on ihan älyttömästi viherkasveja! Mä onnistuin talven aikana tappamaan neljästä kasvistani yhden... Pitää koittaa keväällä käydä kukkakaupassa ja ostaa kuolleen vehkan tilalle uusi. :D Paremmalla onnella sitten kasvatuspuuhiin.

Äidinisän aikoinaan tekemä sienijakkara. Ihana!

Kolmesta eläväisestä koirasta ei saa mitenkään tarkkaa kuvaa... Keittiön ja eteisen välissä on portti, koska äitin koira ei välttämättä tuu toimeen ihan joka tilanteessa muiden kanssa. Keittiö on Mantan valtakuntaa ja touhukaksikko on eteisessä.

Manta tutkii maailman menoa.

 Äitillä on keittiössä kaksi ihanaa opusta, isosiskoltaan saama köksänkirja ja Kotiruoka -kirja (joka mullakin on, mutta hieman uudemmassa painoksessa), jonka äiti on omistuskirjoituksen mukaan saanut vanhemmiltaan ollessaan 23-vuotias. Vähän on jesarilla korjattu, mutta hyvin pelittää edelleen. :)

Maija keittää
 
 
Hauska kuva jotenkin... On muuten metvurstissa pikkusen enemmän läskikohtia kuin nykyään. :D


Mun äitille ostama kyltti.
 
 
 
 
 Mitäs loppuviikoksi...? Noh, huominen menee ihan pyörittäessä tätä koirapesuetta, perjantaina siivoan kun pääsen kotiin ja luultavasti otan päikkärit ennen yövuoroa. Lauantaina nukun, löhöän, rötvään, käyn ehkä lenkillä ja illalla meen parille jonnekin ihan vain siitä ilosta, että kerrankin pääsen lauantai-iltana jonnekin. Sunnuntaina Vaasaan koiranäyttelyyn, sielä pitäis olla jo klo 10 asemissa. Armin eka näyttely, vähäkö mua jännittää! :)Kuinka teidän viikko on hurahtanut käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Ihana tosiaan tuo sienijakkara! Ja tosi kodikas tunnelma muutenkin :) ootko muiden koirien kanssa käynyt paljonkin näyttelyissä? -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun eka koira, Rape, oli kivesvikainen joten sen kanssa ei ollut asiaa näyttelyihin ja Rebekalla oli eka näyttely viime syksynä... Mennään ehkä kesällä johonkin ulkonäyttelyyn sen kanssa, että saa pihalla esittää eikä liukkaalla lattialla (köyristää selkäänsä enemmän sisällä). Armista toivoisin itelleni näyttelykoiraa ja mielestäni siitä olisi aineksia, varsinkin sen pää näyttää jo nyt tosi hienolta. Itsellä on siis jäänyt näyttelymaailma vähäiseksi mutta sisko kun on kasvattaja niin se noita kiertää lukuisia vuodessa ja sitä kautta mäkin aina elän näyttelyhengessä mukana. :)

      Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)