6.5.2013

We. Like wallets! We we. Like wallets!

Mulla on mieletön lompakkokuume. Mitään varsinaista tarvetta uudelle ei ole ja tuskin nyt ihan heti maltan uutta ostaa, sen verran pidän edelleen mun korallin värisestä Dieselin lompakosta, mutta huomaan vaan kiinnittäväni kaupoissa kierrellessä ja nettikaupoissa huomioni lompakoihin. :)

Netistä löytyi monia tosi ihania rahapusseja, kollaaseihin keräämistäni voisin itelleni ottaa vaikka jokaisen, vaikka lompakon suhteen oon sellainen, että käytän yhtä ja samaa kunnes vanha kuluu puhki ja sittenkin vaihto uuteen tapahtuu pitkin hampain. Siksi en olekaan koskaan tajunnut ihmisiä, jotka ostaa laukkuun mätsäävän lompakon samalla kun laukunkin. Jaksaako joku oikeasti vaihtaa lompakon joka kerta kun vaihtaa tavarat toiseen laukkuun? Tai sitten ne ihmiset ei koskaan vaihda laukkua, so simple is that. ;)


Nämä Selected Femmen Quilted Wallet -lompakot on Nellyltä. Näistä en osaisi päättää, kumman värisen haluaisin... Mustassa ei lika tietysti näkyisi, mutta vaaleassa (näyttää enemmän harmaalta kuin valkoiselta) erottuu noi "palmikot" paremmin. Perusnätit nahkalompakot!


Ted Bakerilta kelpuuttaisin yhden jos toisenkin, mieluummin ehkä kuitenkin kuvallisen kuin yksivärisen. Varsinkin toi oikealla oleva ranskislompakko on hurjan suloinen! Tän merkin kukkaroita oon kuolannut jo vuoden päivät, mutta mietityttää, tottuisinko siihen, ettei lompakon ympäri mene vetoketjua. Nyt voi tavallaan luottaa siihen, että lompakko voi pyöriä laukussa tai vaikka tippua maahan ja mitään ei putoa kunhan vetoketju on kunnolla kiinni. Ted Bakereissa on nepparikiinnitys ja korttitaskut tavallaan tuossa "kannessa". Jos ne löystyy kovasti niin kortit voi tippua... Enkä tiedä, onko tuolla klipsulla taipumusta löystymiseen.. Ihania silti, yhtä kaikki!


 

Tämä A. Erikssonin lompakko on Stockmannilta. Punaista nahkaa (ja hei come on; punainen!), simppeli ulkoasu mutta sisältä paljastuu mieletön värien ilotulitus. Hyvinkin varteenotettava vaihtoehto uudeksi raharengiksi!


Tässä sitten villi sekoitus kaikkea... Ylävasemmalla Guess Ivian -sarjan lompakko. Oon himoinnut tuon kuvaista laukkua (ja jossain vaiheessa kevättä sen hommaankin, I promise!) ja jotenkin kuvio viehättää lompakossakin. Yläoikealla Guess Caytie -sarjaa. Täydellinen väri ja kuvio: koralli ja leopardi! Ainut miinus, että Tallinnassa pääsin livenä hypistelemään tuon sarjan pienempää lompakkoa ja tuo leopardiosa oli kangasta. Olis ollut edes keinonahkaa, niin ostaisin heti... Ehkä. Guessin lompakot on jopa tällaiselle megalompakoista tykkäävälle vähän turhan mohloja.

Alavasemmalla Paul's Boutiquen lompakko. Vähän kuin Ted Bakerillakin, tältä merkiltä huolisin melkein minkä kuosisen lompakon tahansa. Keinomateriaalista pieni miinus, mutta vain pieni.
Alaoikealla Abro -merkkinen nahkalompakko. Vähän kuin tuo Stockan A.Eriksson, tämäkin puhuttelee simppelillä ulkonäöllään ja herkullisella värillään.

Minna Parikka ei petä koskaan, tämäkin siitä esimerkkinä. Harmi, kun Parikan nettikaupassa ei näytetä lompakoista sisäkuvia. Olisi kiva tietää, millainen (minkä värinen ja mallinen) sisus tässäkin kaunokaisessa on. Nuden ja mintun värinen kiiltonahka ja iiiiiihanat pupukorvat - tässä on kyllä kaikkien aikojen herkkupala! En ehkä ole valmis maksamaan lompakosta yli 200 euroa (tämä taitaa olla 225€), koska itse kannan laukussa aina kaikennäköistä roskaa ja terävääkin, joka saattaisi kiiltonahkaa vahingoittaa. Ja hulluksi menisi toiminta, jos laukkua JA lompakkoa pitäisi kantaa kuin kukkia kämmenellä. Ei kiitos.


Oliko näissä mun kollaaseissa mitään teitä kiinnostavaa? Millainen lompakko teillä on tällä hetkellä käytössä, kuinka usein vaihdatte sitä ja mitä siellä oikein kannatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)