12.6.2013

B-a-g-s

Eilisen tekstin loppuun vastaten; ei tarvinnut Anakonda -leffaa katsoa varttia pidemmälle, kun totesin etten lähde yhtään minnekään. Hyvä kun uskalsi laittaa jalat soffan päältä takaisin lattialle ja lähteä koirien kanssa superhyperextranopealle pissatuskäynnille. Siihen päälle Subin uusi American Horror Story, vai mikä sen nimi nyt onkaan, niittas mut kotisohvaan kiinni. Ei ollut kiire minnekään, joten päädyin pinaattilättyihin ja leipään. Hyvin ravitsi, kun elossa ollaan edelleen, eikä kuoltu nälkään. ;D

Edellisessä postauksessa vilahtanut valkoinen pussi mustalla tekstillä avaa suunsa nyt. Vaikka Brandoksella on kenkiä yhtä paljon kuin ilmaiskahvittelussa mummoja, minä ostin sieltä *rrrrrrumpujen pärinää* kaksi laukkua (oliko tämä jollekin yllätys??).


Pieces Ginger -laukku on se, miksi tilauksen tein. Ihastuin turkoosiin väriin ja tuohon kiristysnauhasuljentaan. Pitkästä olkahihnasta paljon plussaa, mä kun en nykyään paljon muuten laukkujani kanna kuin olan yli. Okei, jos saisin jostain käsiini Louis Vuitton Watercolor Speedy 35:n niin ihan varmasti jaksaisin kantaa sitä käsivarrellani. ;)

Villinä korttina tällä kertaa Iron Fist Distant Memory veska. Ihan heti kauempaa katsottuna ei ymmärrä, mitä kuvioita laukussa on, mutta lähempi tarkastelu selventää, että kyseessä on pääkallot. Enpä olisi uskonut, että tyttömäinen rusetti ja räyheät pääkallot sopii näin hyvin yhteen. :) Ja vaikka sitä ei näissä kuvissa näykään, laukussa on irrotettava olkahihna, kätsyä!

Läpässä on yksi magneettineppari, mutta onneksi laukun suulla on myös vetskari, niin läpän sulkemisen kanssa ei tarvi olla niin tarkka. Laukun takana on vetskaritasku, joten kännykkää tai avaimia ei tarvi kaivaa kovin syvältä.


 Oon mäkin toki nähnyt ennenkin eri yhteyksissä pääkalloja ja rusetteja yhdistettynä (jostain syystä mieleen tulee lähinnä tatuoinnit), mutta silti tää veska antaa aiheeseen tuoreen näkökulman. Cute and deadly saa aivan uuden merkityksen. ;)

Tää on kans huippuhieno yksityiskohta, niittirivistö kerrankin laukun päällä eikä läpässä niin kuin yleensä. Särmä idea!

Ja koska ei kahta ilman kolmatta, niin esittelen vielä Iron Fistiakin villimpänä korttina H&M:ltä ostamani laukun. Tää on malliltaan samanlainen, kuin taannoin hartaasti metsästämäni musta laukku. Mustaa laukkua ostaessani pohdiskelin tämän ja sen välillä, mutta koska musta kappale oli kutkutellut mielessä, tämä jäi kauppaan - vain toistaiseksi, kuten saamme huomata. ;D

Naulakkokin pääsi edustus- ja esittelyhommiin, hehee!


Tässäkin niittejä mun mielestä hienossa paikassa, kun vaan olkahihnassa. Muuten täysin "asiapitoinen" laukku, mutta olkahihnassa paljastuu rock'n'roll. \,,/


Kyllä kelpaa taas! :D Obsessed with bags, indeed.

4 kommenttia:

 1. Ihania laukkuja! Sulla on pettämätön maku ;) mun suosikki on erityisesti tuo turkoosi, kelpais mullekkin! -E

  VastaaPoista
 2. Oi mitä laukkuja!:) Niin upeita! Laukkuja on niin ihana ostaa:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä ainakin rrrrrakastan ostaa laukkuja, niitä on niin monen näköisiä, kokoisia, muotoisia, värisiä... Monessa blogissa oon lukenut "nyt laukkukokoelmani on täydellinen" -kommentin. Kilinkellit, laukkukokoelma ei voi olla koskaan täydellinen kun aina löytyy uusia ja ihania yksilöitä. ;)

   Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)