7.6.2013

Lahjavinkki - kustomoitu pullo

Joskus ei keksi viemisiksi muuta kuin viini/viinapullon tai purkin, johon on säilönyt hilloa, makeisia tai vaikkapa talviaikaan tuikkuja. En sano, etteikö purkki, jossa on tuikkuja sisällä ja ympärillä hieno nauha, ole hieno, mutta tässä yksi vinkki, jolla saa vielä vähän lisämaustetta lahjaan.

Varsinkin viinapullo on tosi ankean näköinen sellaisenaan... Muutamia vuosia sitten keksin, miten koristelen kaverille synttärilahjaksi antamani pullon (joka oli siis osa lahjaa). Nyt jaan tämän vinkin myös teille.

Tarvitset spraymaalia, liimaa (esim. Tiimarista saa sprayliimaa, jolloin paperia saa liimattua paljon tasaisemmin), paperia etiketiksi, joko piirustustaitoa tai Googlen & printterin. :D

Itse en ole lähtenyt repimään viinapullosta niiden omia etikettejä irti, koska en tiedä saako niitä koskaan täysin pois. Pienet rajat on kuitenkin melko pieni paha.


Tältä pullo näyttää valmiina ja omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että sopii myös koristeeksi. Tämän yksilön olen nimittäin aikoinaan tehnyt itselleni... Auringonvalo on haalistanut hieman tuota etikettiä, mutta hyvin pelittää edelleen. Arvaatteko muuten etiketin perusteella, mitä viinaa pullossa on? ;)


Jep, Leijonaa.


Takaetiketin voi myös tehdä halutessaan, mä oon yleensä sinne laittanut toivotukset, ei tarvi erillistä korttia ja jos lahjan saaja haluaa jättää pullon muistoksi itselleen, siinä on muisto miksi ja milloin se on saatu (ja keneltä).


Itse en sinetöidyn pullon spraymaalaamisesta huolehtisi, en todellakaan usko, että tuosta maalia voisi mennä viinaan asti. Puukorkkiset viinipullot on vähän asia erikseen, tosin niissäkin on yleensä jokin sinetti päällä.. En oo niihin kuitenkaan uskaltanut lähteä kokeilemaan.Tähän ei mene aikaa älyttömästi: maali kuivuu suht nopeasti ja etikettien liimaamiseen nyt ei aikaa mene minuuttia enempää. Tälle lahjalle voin melkein antaa tykkäystakuun; lahjan saaja tykkää satavarmasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)