6.6.2013

Moon lomalla!

Viime lauantaina klo 07:00 alkoi ansaittu kesäloma. Ja mikä parasta; mulla on lomaa niin päätyöstäni kuin siivousduunistakin ja varsinkin jälkimmäisen skippaaminen 3,5 viikon ajan on jotain niin ihanaa, etten voi sanoin kuvailla! Päätyöstäni tykkään niin paljon, että en siitä kokenut edes tarvitsevani lomaa, varsinkin kun olin viime päivät "omalla paikallani" hotellin puolella, enkä anniskeluravintolassa. Noh, loman jälkeen arki alkaa neljällä yövuorolla, joten totuus ei todellakaan tule unohtumaan. :)

Perjantain yövuoro alkoi vielä hienosti pommiin nukkumisella. Ja voi kyllä, myös yövuorosta voi nukkua pommiin, ainakin tällainen hard core -nukkuja kuin minä. Tosin en ollut torstai-perstai -välisen yövuoron jälkeen nukkunut lainkaan ennen kuin illalla torkahdin pariksi tunniksi. Lauantaina en silloinkaan ehtinyt nukkumaan, vaan lähdin hakemaan äitiltä Jalasjärveltä autoa heti aamusta ja "kipaisin" päiväretken Klaukkalaan. Bongasin nimittäin keväällä nettihuutokaupassa yhden pystynaulakon, jollaisen samanlaisen olin viime syksyn puolella nähnyt myynnissä mutta eri myyjällä. Silloin kaupat meni kipeästi sivu suun sen vuoksi, että matkahuollon kautta naulakon rahti olisi maksanut yli 80€ ja kun itse naulakon hinta oli jotain 50€ niin ei vaan raaskinut. Silloin päätin, että jos koskaan sellainen tulee uudestaan myyntiin, teen kaikkeni, että saan sen itselleni. Nyt naulakon hintana oli 15€ (en käsitä, miten niin ihanan esineen voi myydä niin edullisesti!) ja kun laskin bensaan kuluvan rahamäärän, päädyin summaan, jonka voin kyseisestä naulakosta pulittaa.Menomatka oli rankka, koska mulla oli aikataulu ja väsy painoi päälle. Hävettää raakasti, että minäkin ammattiautoilijan ammatista haaveilevana otan tietoisen riskin ja lähden käytännössä kaksi vuorokautta valvoneena auton rattiin. Älkää koskaan tehkö samaa!!!! Yksi läheltä piti -tilanne osui Ylöjärvellä kun en yhtään huomannut, että edessä ollut auto pysähtyi liikennevaloihin, eli käytännössä mulla oli jo silmät kiinni tai ainakaan en tajunnut mitä ympärillä tapahtuu. Hirveetä! Just ja just sain jarrut pohjaan ajoissa, ja auto pysähtyi ihan edessä olevan taakse. Etupenkillä olleet tavaratkin lensi kaikki jalkatilan perälle asti.. Tuosta sain tosin niin paljon adrenaliinia, että pärjäsin loppumatkan.. Perillä Klaukkalassa kävin myyjän luona käynnin lisäksi Citymarketissa ostamassa evästä... Nautiskelin eväät autossa parkkipaikalla ja sitten auton nokka kohti motaria ja Pohjoista. Tunti siellä päätepysäkillä sitten vierähti yhteensä. :)

Tullessa pysähdyin Ideaparkissa ja kiertelin rauhassa liikkeissä ja kävin Arnold'sissa syömässä veggietoastin (pestoa ja fetaa, nams!) ja hörppäämässä fruitiesmoothien. Oli muuten hauska siellä "kauppakadulla" kun kävelin niin läheisestä kojusta tuli mies suoraan mua kohti ja kysyi kovaan ääneen, mikä matkapuhelinliittymä mulla on. Katoin nopeasti miehen taakse, miltä kojulta se tuli ja vastasin Saunalahti, johon se totesi "oikein!". Ei muuten mitään, mulla on oikeastikin Saunalahti, mutta jos en olisi nähnyt sitä logoa ja nimeä miehen takana, en olisi varmaan koskaan saanut lafkan nimeä mieleeni kun aivot oli yhtä mössöä. :)

Kotimatkalla alkoi sitten taas väsyttää ja noin 30 km ennen Jalasjärveä oli pakko pysäyttää P-paikalle hengähtämään hetkeksi. Sitten helpotti kun pääsi Jalasjärvelle saakka ja viimeinen 30 km JVI-SJK -välillä meni ihan vanhasta muistista. Noin 650 km reilun 10 tunnin aikana yhden naulakon takia... Sanokaa, etten oo ihan hullu??! :D Nukahdinkin sitten illalla ennen kymmentä ja nukuin 15,5 tuntia putkeen. Arvata saattaa, että sitten juostiinkin koirien kanssa pihalle pissakäynnille. :D

Tyhjin käsin en lähtenyt Ideaparkistakaan, muutama pieni juttu löytyi..


EOS -huulirasva Kicksistä, kaksi pikkukukkaroa Accessorizesta, kaulakoru ja pinkki hihaton perustoppi Ginasta (toppia en ruvennut tähän kuvaamaan).


Kaulakoru on ihanan överi, kultaa ja hopeaa vieretysten ja aihekin vähän normaalista poikkeava. Loistava! :D Pikkukukkaro sopii hyvin sellaisille korteille, joita vähemmän tulee käytettyä arkielämässä.


Viiksikukkaro sopii tällaiselle harakalle ku nenä päähän, se kimaltaa! ♥__♥  Oon kuullut paljon hyvää EOS:n huulirasvoista, joten halusin ostaa ensimmäisen kokeiluun.. Tämän pitäis olla joku melonilta maistuva, mutta en kyllä maista juuri mitään.. Ihan kiva koostumukseltaan, ja purkki on kieltämättä viehättävä. Jaksanko seuraavalla kerralla maksaa huulirasvasta yli 10€...? Jää nähtäväksi.


Me annettiin töissä joku aika sitten yhdelle vakioasiakkaan koiralle Kong -merkkinen lelu (jonka minä kävin valitsemassa, koska oon hotlan puolella ainut, joka ymmärtää mitään koirista) ja mä paijasin tuota lelua ja haikailin, kun omillekin koirille olis jotain yhtä ihanaa. Asiakkaan koira on nuori mopsi ja lelu oli tietysti pikkukoiran kokoon suhteutettu ja sen suuhun sopiva ja mun koirille pitäis lelun tietty olla paljon isompi, enkä Seinäjoella liikkeessä nähnyt muita kuin niitä pieniä.. Mutta kappas, kun Ideaparkin lemmikkiliikkeessä (olisko ollut Fifi & Fido tjsp.) oli sama lelu mutta monta kertaa isompana ja näin ollen bokserin kestävänä! Hintakaan ei ollut paha, 15€ niin en paljoa miettiny, ostanko vai ei. :D Tosin, kuten arvata saattaa, likat rupes kotona tappelemaan siitä, kuinkas muutenkaan..Armi tykkää ja suosittelee!


Tärähtänyt kuva, mutta ei tuosta elohiirestä paljon teräviä kuvia voikaan saada, kun likka ei juuri paikoillaan pysy.

Niin, haluatteko nähdä, minkä vuoksi ajelin koko päivän silmät ristissä ja aivot narikassa? Tässä tulee se narikka:

 
Käärmenaulakko! Vihreä! Koziol! Hurraa!
 Noi käärmeet on niin veikeät, hyvä kun niihin malttaa mitään ripustaa. :D Ja vaikka niitä pystyy liikuttamaan tuolla tangolla siihen korkeuteen kun haluaa, on ne silti tosi tukevat ja kestää kunnon painon luisumatta yhtään.

Mun kaverikin kysyi multa, että kannattiko tuon naulakon takia ajella niin paljon? Kyllä kannatti!

2 kommenttia:

 1. Pidä kiva loma! Toi kultanen hirvi?koru on just ihan supersiisti, haluun kans!


  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Hirvi tuossa korussa taitaa olla... Ehkä. :D Mun mielestä se on kans ihan mieletön ja olis vaan paljon tylsempi jos olis kokonaan joko hopean tai kullan värinen.

   Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)