13.7.2013

I don't feel like dancing

Jos joku ei tiedä, kerrottakoon, että kuluvalla viikolla alkoi Tangomarkkinat täällä Seinäjoella. Jos joku ei vielä tiedä, niin tehköön tiettäväksi, että tämä likka v-i-h-a-a Tangomarkkinoita. Turhempaa rahareikää ja ryyppyjuhlaa ei voi Suomesta löytyä, piste.

Miettikääs nyt oikeesti; hotelli maksaa pariskunnalta piirua vaille 200€ per vuorokausi, ja esim. meillä ei myydä vuoden aikana kuin min. kahden yön paketteja. Tälleen viime tingassa voidaan ottaa yhden yön varauksia, mutta pääasiassa porukka on vähintään perstaista sunnuntaihin. Siinä on vähän vaille 400€ menoja. Tapahtumia on paljon ja kaikki on hinnoiteltu erikseen, mutta viikkopassi (en saanu pikavilauksella selville, mitä se oikein sisältää, mutta oletan että sisäänpääsyn ainakin itse tangokisaan joka päivä) maksaa 100€ eli siitä tulee 200€ pariskunnalle menoja (ja jos ostaa viikkopassin, oletettavaa on että tulee paikan päälle ennen perjantaita, jolloin hotelliöitäkin pitää maksella keskiviikosta tai torstaista eteenpäin). Tässä vaiheessa kasassa on pe-su välille kahdelle hengelle 600€. Siihen päälle ruoat, juomat, herkut, bensat, ostokset, tuliaiset yms., joten voin kuvitella, ettei minimissään tonnin paukku ole kovin suurta liioittelua. Viikonlopusta! Jessus sentään... Ja sitten ihmetellään, kun väki lähtee ulkomaille ennemmin kuin matkailee kotimaassa.

Olin viime yön töissä ja aloitin samalla neljän yön putken. Tästä nyt kun vaan jaksaisi vielä kolme seuraavaa yötä niin onpahan nämäkin kemut juhlittu taas vuodeksi. Ah, ideaalitilanteessa tätä kestää vielä kaksi vuotta ja sitten mä en enää asukaan Seinäjoella. :P Ja toisaalta, jos jo hyvän aikaa kiertäneissä huhupuheissa on mitään pohjaa, ei koko tapahtuma ole enää kovin pitkäikäinen...

Sitten viime ajan kuvia. :)

Oon löytänyt lukemisen ilon jälleen... Okei, en mä mitään Sinuhea voisi tempaista iltalukemiseksi, mutta tällaisia hervottoman yltiöromanttisia pokkareita on tullut taas ahmittua välipaloina - tuon lemppariherkun ohessa siis...

Aah, Betsey Johnson. Lempparisuunnittelijani, jos sellainen pitäisi nimetä... Varsinkin asusteet, ihanan kreisejä, juuri sopivia mulle, hahaa! ;)


Hyväksyin koulupaikan ja koska mulla on peruskoulun jälkeisiä opintoja, paperista poiketen olen sitten yo-pohjaisella linjalla. Mutta merkonomi yhtä kaikki musta tulee. :) Can't wait! Eikös nyt ole sitten sallittua hullaantua koulutarvikkeista oikein luvan kanssa?

Helmee!

Yksi päivä pyykkinaru pisti silmään väriensä puolesta... Vihreää, pinkkiä ja harmaata - toimii!

Töihin on tullut uusia houkutuksia... Kuuma, painostava ilma, ulko-ovi kiinni, huonoakin huonompi ilma ja paksu bleiseri päällä. Tekeekö mieli jätskiä? Eeeeeheeeii... Ei yhtään.

Joku aika sitten oli melkoinen myräkkä täällä päin. Alkoi aamukuudelta ja kesti koko päivän!

Taivas oli puoli kuuden aikaan aamusta tooooosi pahaenteisen näköinen!

Maistoin ekaa kertaa Vanillan makuista Cokista, tätä kun näkee aika monessa blogissa hehkutettavan. Ihan jees, mutta kyllä mä suosin perinteistä loppupeleissä.

Mä en muuten ymmärrä protskuista ja hitskuista yhtään mitään, mutta meinasin että ostan töihin joitain aterian korvaavia patukoita "pahan päivän" varalle. Joskus nälkä yllättää 02 aikaan yöstä ja siitä on vielä monta tuntia ennen kuin voi syödä aamupalaa, tällainen vois olla kätevä silloin. En oo siis ikinä syönyt näitä ennen, joten ostin testierän ja suoritin makutestejä. H-Y-I helvetti, minkä makuisia, en voi muuta sanoa!!! Ihan hirveää kuraa! Toi alimmainen, crispy caramel -makuinen, meni jotenkuten pitkin hampain alas mutta juustokakkupatukka aiheutti yökkäyksen ja minttupatukassa oli niin järkky jälkimaku, että ekan haukun jälkeen molemmat jouti roskiin. Tiedä nyt sitten enää, mitä uskaltaa kokeilla...

Lady Gaga -rusetti. ♥__♥

Sain joku aika sitten kummitytöltä tällainen käsipyyhkeen lahjaksi, oli tehnyt koulussa sen vipoilla viikoilla. Ei tätä vaan malta käyttöön ottaa! Mieluummin kehystäisin sen seinälle.. :)

Varsinkin loppuhuomautus on legendaarinen! Miten niin kuolaturpakoiria taloudessa...

Sain äitiltä synttärilahjaksi kauan toivomani vohveliraudan. :) Vielä kun saan äitiltä maailman parhaan vohveliohjeen, voin aloittaa tositoimet. Tuo kyseinen ohje on Maaseudun tulevaisuus -lehdestä leikattu keväällä 1987. Muutaman kerran testattu siis, että sen perusteella tulee mualiman parhaat vohovelit!

Mä oon jotenkin tosi ärsyyntynyt joka ikisessä blogissa vilkkuviin "tässä on mun herkkuilta/aamu/mikäliepala" -kuviin, joissa lautaselle on pilkottu sievästi banaania, omenaa on täydellisissä lohkoissa, kiivi on kuorittu ja leikattu tähden muotoisiksi paloiksi ja kaiken kruuna viisi täydellisen muotoista ja kokoista mansikkaa. Ne kuvat on jotenkin niin... Miten sen sanoisi... Liian täydellisiä. Come on: sen kun ottaa banskun kouraan, avaa kuoren toisesta päästä ja haukkaa. Omena samoin: pesee, kuorii jos viitsii ja haukkaa. Kiivin vetää veitsellä puoliksi ja lusikoi naamariin suoraan kulkematta kuorimisen ja leikkaamisen kautta. Ja sitten: kenelle riittää viisi mansikkaa? Kaikki tietää, että niitä menee puoli litraa kerralla. Aina. Ilman poikkeuksia.

Ugh, olen avautunut ja vastapainoksi laitan blogiini kuvan erään illan iltapalastani. Tein omatekoisia makkaraperunoita. Rasvaisia, kyllä. Lihottavia, varmasti sitäkin. Hyvää, ehdottomasti!

Sorruin blogimainontaan ja ostin kesäkuun puolella aurinkokapseleita. Oon syönyt näitä säännöllisen epäsäännöllisesti ja en tiedä onko vaikutus psykologinen, mutta ainakin omaan silmään oon tänä kesänä ruskeampi kuin ennen, vaikka oon ollut selkeesti vähemmän auringossa kuin edelliskesinä. Huuhaata tai ei, ei näistä ainakaan paljoa tappiota tule kun yksi paketti maksaa alle 7€.

Mansikka-kiivikuorintageeli on ihanan raikas näin kesällä käytettynä! En voi kuin suositella... Paitsi jos ei tykkää löllöällöpaljon tuoksuvista tuotteista niin sitten kantsii skipata suosiolla.


Huuuuuhh, olipas paljon kuvia... Kiva silti, jos jaksoit lukea loppuun asti, näkyillään taas! :)

PS. Arvatkaas, kuka karvahanuri täyttää maanantaina 3 vuotta? Vinkkinä, se on iso ja karvainen. Sillä on neljä jalkaa ja musta naama ja sen nimi alkaa äRRällä. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)