14.10.2013

What's up ja haalintaa

Meillä on koulusta syyslomaviikko meneillään, wipii! :D Oli kyllä outoa herätä yhden aikaan päivällä.. Ei väsyttänyt, ei ollut kiire minnekään... Sen kun heitti koirille nappuloita kippoon ja paineli rauhallisesti ulos niiden kanssa. Ei paniikinomaista säntäilyä ja ennen kaikkea - ei kellon kanssa kilpaa juoksemista.

Äiti toi mulle yhdeltä reissulta suklaata tuliaiseksi... Ja energiajuoman kanssa ollaan taas tehty yhteistyösopimus - valitettavasti.
Laskin, jota vielä opettelen käyttämään... On meinaan niin hieno laitos, ettei ilman manuaalia osaa tehdä juuri muuta kuin yhteen -ja vähennyslaskua. :)

Muistivihkoja, nitoja ja heijastin, että aamulla täysiä (myöhässä) fillarilla suhatessa autoilijat näkee mut. :)

Viimeiset vajaa pari viikkoa on ollut aika kiireisiä... Oon mm. tehnyt tässä 11 päivän aikana 9 yövuoroa ja käynyt siihen päälle koulussa (joka aamu kahdeksaan, jeejee!). Tälläkin viikolla teen kyllä kaikkea muuta kuin lomailen, mutta päivisin saa onneksi nukkua. Lisäksi pitäis tonkia jostain välistä aikaa koulutehtävien tekemiseen... Ihan sikana muuten tehdään sellaisia "etsi netistä" -tehtäviä! Ärsyttäviä, mä oon vanhaa koulukuntaa ja tykkäisin enemmän kalvosulkeisista, sellaisista tunneista että opettaja puhuu ja muistiinpanoja tehdään kynä sauhuten. En koe, että opin yrittäjyydestä mitään konkreettista surffaamalla Finnairin tai Itellan nettisivuille ja etsimällä sitätätäjatuota. Joskus tuollaisetkin menee, mutta esim. juurikin yrittäjyyden tunnit on pelkkää surffaamista... Se opettaja on tosi herttaisen ja mukavan oloinen, mutta tällä hetkellä ainut, jota en tuolla arvosta opettajana kovin korkealle. Muuten koulujutut on kivoja ja oon esimerkiksi hurahtanut kirjanpitoon ihan kympillä!! Parasta hommaa ikinä! :) Lisäksi meidän talousmatikan opettaja on huippu, oikea kenttävittuilun mestari. :D
Mitäs muuta... Ei oikeastaan muuta, tätä tämä mun elämä nykyään on: koulua, töitä, koiria ja nukkumista. Jotain sentään tullut lisää, kun ennen elämä oli töitä, koiria ja nukkumista. Hahaa! ;D

foto


Sitten, lupasin viime postauksessa esitellä Nellyn alesta löytämäni jutut. Tai no, kolme oli alessa ja kaksi tuotetta oli alennuksessa sen jälkeen kun aktivoin alekoodin. Toivottavasti kestätte paljon kuvia näistä :)


Marco Wang -merkkiset glittertennarit oli löytö numero yksi. Onneksi jäljellä oli omaa kokoa, koska nämä maksoi vaivaiset 24 €, mutta suloisuutta löytyy vaikka ihan satasen edestä. Ovat sisältä nahkaa, joten ei mitkään pilipalipopot. Näissä ei siis ole mitään piilokiilakorkoa, vaan ovat ihan "rehelliset" tennarit.


Kenkien kärjissä on metalliset laatat, kelpaa hyvin auto... ööh, lehtikasojen potkimiseen. :) Kenkiä oon käyttänyt kerran, joten en tiedä miltä ne näyttää sen jälkeen kun glitteriä on varissut pois (tiedä edes variseeko vai nöy). Voi olla, että ovat karmaisevat sitten, taaaaaaiii että katu-uskottavuutta on entistä enemmän.


Mäkin olen nyt Jeffrey Campbell -kenkien omistaja. :) Tarkemmin eriteltynä malli on Elegant SP. Tosi kauniit ja ajattomat kengät. Aika painavat tosin, koska niittejä on niin paljon ja ympäri kenkien. Mutta oikeesti, nämä kun sujautin ekan kerran jalkaan, tuntui kun olisi laittanut sukat! Ei voi kengät istua noin hyvin jalkaan heti ensikokeilulla... Huh! Miltä nämä mahtaakaan tuntua sen jälkeen kun ovat käytössä hiukan pehmentyneet. Varaniittejäkin tuli mukana jokunen, en tosin tiedä miten niitä tavan tallaaja vois osata kenkiin kiinnittää. Hintaa näillä popoilla oli alessa piirua vaille 70 €.


Kenkä on tosi kauniin mallinen ylipäätään, vaikka siinä ei olisi niittejäkään. Lisäksi beige on värinä erottuva verrattuna mustiin kenkiin ja jos käyttää mustia housuja.

Mulla on tosi paljon kirkkaan värisiä tennareita eikä sitten oikein muita kenkiä... Nämä on mun tulevat "aikuiskengät". :) Ei silti puhettakaan, että olisin tyytynyt ihan tavallisiin mustiin tai ruskeisiin loafereihin.


Tässä toiset aikuiskengät syksyksi ja talveksi. Bullboxerin biker-henkiset bootsit oli ihan rikollisessa alessa, nämä nahkaiset ihanuudet kustansi alle 35 €. Vähän ennen kuin paketti tuli, näin jonkun kauppaavan näitä samanlaisia Huuto.netissä, koska olivatkin olleet liian pienet. Pelästyin, että nää on naftia kokoa, mutta mitä vielä, istuu jalkaan täydellisesti! Nämä oli mulla viime perjantaina ekan kerran jalassa kun oltiin juhlimas siskon synttäreitä, eikä jalat väsyny yhtään eikä nämä hanganneet tai aiheuttanu muitakaan uusien kenkien yleensä tuottamia kiputiloja.


Tykkään myös siitä, ettei näissä oo vetoketjua varressa. Mun kokemuksen mukaan kengät vääntyy aikojen saatossa rumasti juuri vetoketjujen kohdista ja muutenkin vetskarit on yleensä tällaisten kenkien heikoin kohta. Nämä menee niin hameiden kuin housujenkin kanssa, jihuu! Pitää vaan vielä suihkuttaa hoitoaineet pintaan ennen talven ja loskakelien tuloa, niin nahka kestää entistä paremmin.

Luulitteko jo, ettei vastaan tule yhtään laukkua? Luulitte väärin... :) See by Chloé Nancy Cross Body Bag sukelsi mun alati kasvavaan laukkukokoelmaan.

Hahaa, loppukaneetiksi dustbag, johon mahtuis neljä isokokoista laukkua. Eipähän ainakaan tarvi sommitella laukkua pussiin, että kuinka päin mahtuu parhaiten.


Viimeisenä laatikosta löytyi Selected Femmen kaulakoru. Ihastuin noihin pääkalloihin ja lisäksi vihreän, beigen ja pinkin yhdistelmä on tosi kaunis. Tässä on vähän kaikkea, mutta ei liikaa.


Ketjua, metallia, nyöriä, kiviä, strassia... Näyttävää hyvällä maulla tehtynä. :)


Siinä ne... Taas hetkeksi, uutta pakettia on tosin matkalla Seinäjoelle... En tiedä, miksi toi Nelly tuntuu mulle olevan nyt niin paha paikka, ei sen tarjonta oo ennen samalla tavalla kolahtanut.

Mitäs te tykkäätte mun ostoksista? :)

1 kommentti:

  1. Kivoja juttuja oot hommannu, mutta etenkin noista pinkeistä tennareista oon aika kade.. :D hyvää loman jatkoa! -E

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)