24.2.2014

Vaaleanpunaisia ihastumisia

Juhuu! :)

Neljäs yövuoro menossa, vielä 3 tuntia jäljellä. Edessä nukkumapäivä ja tiistain vapaapäivä, jonka jälkeen alkaa viiden yövuron putki. Tämä viikko meillä on koulusta hiihtolomaa, eli teen vain töitä ja seuraava viikko mulla on töistä talvilomaa, jolloin oon vain koulussa. Kaksi viikkoa siis vähän normaalista poikkeavaa arkea. Äiti lähtee perjantaina Saariselälle, eli mä menen tyttölöisteni kanssa äitin luo koira- ja talovahdiksi ja kuljen sieltä sitten koulussa koko viikon. Silloin ei siis kannata murtautua äitin luo, siellä on neljä bokseria ja yksi uupunut ja melko varmasti vittuuntunut nainen vastassa. Tai oikeastaan, ei tarvi välittää koirista, varokaa vaan sitä naista. ;)

Yöputki on mennyt ihmeen jouhevasti... Toki päivisin on nukuttanut mukavasti keskimäärin 10 tunnin verran. Poissa on se tyttö, joka pärjäsi kevyesti 5-6 tunnin yöunilla; tilalle on tullut nainen, joka napsii helposti 12 tunnin päikkäreitä. :D

Keskiviikkona olis siskon lasten synttärikemut, lapsoset täyttää jo 12 vuotta - uskomatonta! Ikäkriisin paikka tädillä, holy smoke. Koska viimeistään on pakko kasvaa aikuiseksi? Mä en halua kasvaa koskaan, eikä siitä ole kyllä ainakaan vielä mitään merkkejä ilmassa... Sen todistaa sekin seikka, että oltiin viime viikolla yhden kotonaan remppaa tekevän kaverin kanssa kiertämässä "keittiöitä", eli Keittiömaailmaa ja Puustellia ja mitä näitä nyt on.. Yhdessä firmassa mentiin yläkertaan, jossa oli malliköökkejä. Eka keittiö vei kaverin sydämen ja toka aiheutti mulle sydänkohtauksen silkasta ihastuksesta. Check this out:


Voiko köökki olla enää enempää mun näköinen?? :D Ei voi! No okei okei, jos seinät olis turkoosit ja lattia shakkiruutukuvioitu niin sitten olis bueno, mutta jos katsotaan vain keittiökalusteita niin huuuuiiii, I found my soul! HooCee hearts possunpunainen.

Toinen asia, josta HooCee tykkää edelleen vielä noin 17 vuoden jälkeenkin, on:


...lehmäkuvioitu tapetti! Ja vielä samassa firmassa, jossa tuo keittiö oli. Kyseisestä lafkasta tuli heittämällä mun lemppari. :D Tuota tapettia makkariin kaikille seinille ja huone täyteen lehmärompetta, niin muuuuuuun huone olis valmis.

Asuntokuumetta olisi muutenkin, koska kävin tässä taannoin katsomassa yhden tutun omakotitaloa, jota he ovat vaimonsa kanssa laittamassa vuokralle. Talo olisi aivan täydellinen, rempattu ja kaikkee mutta mietin vaan, että onko mulla varaa asua siinä. Vuokra on hyvinkin kohtuullinen, mutta sitten kaikki muut menot siihen niin täytyy todella tarkkaan pohtia asiaa... Kerron kyllä täälläkin sitten, jos muuttoa on (taas) tiedossa. :)


Karhu-pipo löytyi päähän tässä jokunen aika sitten, kun ilma viileni yhtäkkiä kymmenen pakkasasteen tienoille. Kaikki tutut ja tuntemattomat valittaa kelistä kun ei oo lunta ja pakkasta ja mä vaan n-a-u-t-i-n kun pääsee suhaamaan pyörällä niin kuin olis kesä konsanaan. Monena päivänä olis tehny mieli ottaa koira juoksemaan pyörän vierelle, mutta en viitsi kuitenkaan kun lämmintä on ollut vaan muutama aste ja kadut on niin vahvasti hiekoitettuja. Keväämmällä sitten.

Pipoista muuten puheen ollen: tuntuu, että nykyään kun on pitkät hiukset, pipoja on paljon hankalampi käyttää. Oon aina pitänyt itseäni tyyppinä, jolle pipot sopii tosi hyvin, mutta nyt kun hiukset on melkein aina ponnarilla niin eihän tuollaiset slimmit pipot sovikaan... Täytyy pitää hiippapipoja tai hiuksia auki... Mälsää...Crappy kännykkäkuva, mutta rakastan tätä kuvaa aivan yli kaiken!! Armi on niin luppana, kun tunkee syliin aina ihan kybällä. :) Ja lisähuomautuksena pakko sanoa, miksi lyhytturkkiset (ei tietty kaikki) koirat on maailman parhaita: niillä näkee, kuinka suloisesti kaulanahka menee makkaralle. Oon kokenut hiusten saralla paitsi turhautumista pipojen kanssa niin myös varsinaisen heurekan kun kokeilin kalanruotolettiä. Kerrankin kampaus, jonka mäkin osaan tehdä! Tällaisille liukkaille hiuksille tämä on tooooosi paljon parempi letti kuin tavallinen palmikko, koska tämä on tiiviimpi ja tiukempi ja sitä myöten pysyy paikoillaan tuhat kertaa paremmin. Tätä oon väkerrellyt jo useaan otteeseen, onnistuu joka kerta ja mäkin malttamattomana jaksan nähdä vaivaa.


Armilla on väsy. :) Miten koiran posket ja kuono voi olla noin hellyyttävän ihanat...?


Tämäkin oli pakko laittaa julkiseen levitykseen, vaikka näettekin mun todella glamourin kotiasun: pinkin topin ja pinkkiraitaiset kalsarit (no hei, keittiökuvan kohdalla jo hehkutin possunpunaista: ei kai ole yllätys, että sitä väriä on mulla jo ennestään joka paikassa?). Mutta, näin meillä välillä koisataan... Mä makoilen sängyllä ja pelaan kännykällä Hay Day-peliä tai katselen Youtube-videoita kun eräs neiti ilmaantuu sänkyyn ja pistää maata läntäten turpansa mun ahterin päälle. :D Niin mikä johtajuus ja lauman päällikkönä oleminen? Mun yli kävellään ihan heittämällä, hahaa!

Tällaista tänne tällä kertaa... Oon kuumeisesti pohtinut käsilaukkujen esittelyvideota mutta ongelmana on, että niitä on niin tuhottomasti, etten tiedä miten kuvaisin sen... Siten, että minä näyn kuvassa ja esittelen laukkuja, vai että laukut on jossain esillä ja esittelen niitä kameran takaa.. Ja esittelenkö kaikki vai vaan esim. TOP10:n (EDIT//Hah, ihan kuin muka pystyisin valkkaamaan vain kymmenen parasta!)? Jaksaako kukaan katsoa kahta videota laukuista? Minä jaksan kyllä vaikka seitsemän, mutta entäs te?

2 kommenttia:

  1. Noi pinkit on niin ihania. Muistan, kun joku vuosi takaperin BB:ssä oli toi pinkki pyykkikone :D. Mä haluaisin sellaisen sekä tietty ton jääkaapin. Tai no muutkin kodinkoneet vois olla pinkkejä, kun sitten taas kaapit vois olla eri värisiä. Mintun vihreä ja turkoosi voisi olla kans ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, mintunvihreät kodinkoneet! Onneksi ei oo keittiöremppa ajankohtainen koska en osais millään päättää mitä väriä haluan mihinkin paikkaan. :D

      Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)