7.3.2014

Viikon kestävä haaste :)

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi setsemän päivän ajan. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista (jokaisesta aiheesta yksi kuva):

-aamu
-naama
-hiukset
-ruoka
-tärkeintä
-päivä
-ilta
-päivän kuva
+ Sinun täytyy kertoa sinun päivästäsi kohokohdat ja kuulumiset.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.

Kysymykset:

1. Mikä on sinun horoskooppi merkkisi? Rapu
2. Osaatko valehdella? Jo vain.
3. Pidäätkö itseäsi luotettavana? Kyllä, niin työntekijänä kuin myös ystävilleni.

4. Miksi aloitit bloggaamisen? En muista asioita niin pitkälle... :D Olin löytänyt blogimaailman vähän aikaisemmin ja halusin itsekin kokeilla ja lisäksi luoda paikan, jossa saisin jakaa intohimon kohteeni ja elämäni kuulumiset. Toivoin hauskaa ajanvietettä itselleni, koska olin tuolloin paljon kotona.
5. Oletko onnellinen? Useimpina päivinä.
6. Onko sinulla jotain asiaa jota kadut erittäin paljon? Eikö kaikilla meillä ole? Itse en ainakaan edes uskoisi jos joku kertoisi eläneensä elämänsä siten, ettei katuisi mitään. Mokaaminen ja katuminen kuuluu elämään siinä missä onnistuminen ja ylpeys omista suorituksista.
7. Raha vai rakkaus? Rakkaus.
8. Onni vai terveys? Terveys. 
9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? Äitille. AINA äitille. 
10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? Asua ulkomailla, joko Espanjassa tai Yhdysvalloissa. Haasteellinen lisä siihen vielä on se, että haluaisin Suomesta koirat mukaani. :) Ja niin, joku päivä haluan ajaa yhdistelmäajoneuvoa aka rekkaa.
11. Etsi netistä mikä olisi sinun tämän päivän horoskooppi ennustuksesi? Ilta-Sanomien sivuilta: "Ihminen ei ole ajopuu, joka voi liikkua elämän virrassa ilman omia toimia. Anna virran laittaa sinut vauhtiin ja ala sitten määrätietoisesti ohjata tukkiasi."

Ööh... Excuse me? :D
12. Kadehditko ihmisiä? Kyllä, mielestäni sekin on ihan normaali piirre ihmisissä. Tietynlainen kateus saa itsenikin tavoittelemaan vielä parempia tuloksia ja isompia juttuja elämääni. Siinä vaiheessa kun kateus saa ylivallan ja estää esimerkiksi iloitsemasta toisen puolesta, se on "huonoa kateutta". Täytyy pystyä olemaan onnellinen toisen puolesta, vaikka samaan aikaan olisi hieman kateellinenkin. Itse pystyn kyllä esimerkiksi iloitsemaan toisten lomareissuista, asuntokaupoista tai vakityöpaikoista, vaikka en itse niihin vielä pääsisikään osallisiksi omassa elämässäni.
13. Millainen olisi unelma sinä? Nooo... En oikein tiedä. Tällainen olen ja tällä hetkellä kohtuu tyytyväinen. Siinä vaiheessa, kun olen riittävän tyytymätön esim. ulkoiseen habitukseeni, teen asialle jotain. 
14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit? 10 vuoden kuluttua olen piirua vaille 38-vuotias vakityöpaikassa oleva ja aloilleen asettunut nuorekas nainen. :) Olen jo löytänyt suunnan elämälleni ja asun siellä, missä haluankin asua... Olen joko asunut ulkomailla ja kokenut kuuluvani Suomeen ja palannut takaisin tai sitten asun parhaillaan Suomen rajojen ulkopuolella. Olen parisuhteessa ja minulla on ainakin kaksi koiraa, joista toinen on toivon mukaan eläkepäiviään viettävä lähes 12-vuotias Armi (niin kovasti kuin haluaisinkin, että Rebekka olisi vielä elossa lähes 14-vuotiaana, se on kuitenkin aika paljon toivottu).
15. Suurin ensi kesän suunnitelma? Pentukoiria ehkäkentieshyvinsuuriEHKÄ ja jos se ei toteudu niin sitten lomareissu ulkomaille.
16. Milloin viimeksi itkit? Maanantaina kun oli vähän tilanne päällä ja tilanteen lauettua tuli sitten itkukin... Lisäksi sain tosi kipeää niin sekin varmasti edesauttoi itkua.
17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? En tiedä, omat kokemukseni seurustelusta on sen verran epänormaalit ja rajalliset noin muutenkin, että en oikein osaa sanoa mitään.  
18. Seurusteletko sinä? En.

19. Haluatko mennä naimisiin? En, ellei jokin käytännön tilanne vaadi sitä (esim. lakisääteiset jutut, jotka helpottuvat sillä, että pariskunta on naimisissa). 
20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? Aikas mielenkiintoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)