4.8.2014

Ens kuun jälkeen on lokakuu

Ai että, ekaa kertaa in a long time... a long, long, looong time mulla on aikaa ja mahdollisuus kirjoittaa blogiin. Oon saanut harmaita hiuksia ja ison harmituksen siitä, että mulla ei toimi netti kotona. Mulla pitäisi siis olla mahdollisuus 5 megan nettiin mutta yrittäessäni "kirjautua sisälle" en saanut sitä toimimaan. Seuraavaksi yritin jakaa kännykän netin läppäriin niin eipä tuo läpyskä huolinut sitä... Eli todennäköisesti mun läppärissä on jotain häikkää. :( Uutta ei oo mahdollista ostaa ihan vielä, eli oon joko työpaikan tai koulun koneiden varassa. Tietysti kännykälläkin voi tehdä jotain postauksia, mutta on se aikaa vievää touhua. Noh, mutta joka tapauksessa nyt kun koulu alkaa ja töissä jumalattomat kesäkiireet helpottaa, mulla on mahiksia kirjoitella. Huh, tänne on ollut kova ikävä!

Instagramissa oon ollut melko aktiivinen, sieltähän mut löytää nimimerkillä hoocee86. :) Osa tämänkin postauksen kuvista oon ottanut nimenomaan Instagramia silmällä pitäen, mutta yhtä hyvin näitä kuvia voi julkaista täälläkin, koska osaa ei tuo em. mesta kiinnosta.

Innostuin kokeilemaan kaksivärisiä alarajauksia ja tykkäsin kovasti! :) Silmätkin näyttää jotenkin normaalia vihreämmiltä.

Heinäkuun 4. päivä täytin 28 vuotta. Kaameaa, miten kolmekymppiset kolkuttaa jo ihan ovella. Onneksi aina voi lohduttautua sillä, että mua kymmenen vuotta vanhemmalla siskolla on aina yksi kymppiluku enemmän. Muahhahhaa!


Heinäkuussa päästiin siskon kanssa viihteelle ja korkkasin siltä synttärilahjaksi saamani skumppapullon. Oli muuten hyvää ja en tiedä johtuiko tuosta juomasta vai mistä, mutta tuosta illasta tuli yksi tämän vuoden hauskimmista... Nimim. Marjo on pyöräillyt aamulla puoli kuuden aikaan kotiin. :D Siskon kanssa meillä on ollut tosi hauskoja keskusteluita ja vaikka meidän kodeilla on etäisyyttä vain noin 4 km, ollaan silti ehditty näkemään aivan liian vähän. Onko muita, joille sisarus on yhtä kuin paras ystävä? :)Maistoin alkukesästä Spice Icessa myytävänä ollutta hervottoman kokoista ja älyttömän hintaista Magnum-hässäkkää ja siitä lähtien oon unelmoinut uusintakierroksesta... En tosin tiedä, onko tuota enää myynnissä kun se oli joku spesiaali Magnumin synttäreiden kunniaksi. Jäätelöä olisi kyllä voinut tänä kesänä syödä enemmänkin, mulla on jäänyt yllättävän vähiin!

Paras paikka kotona: pedissä ja kyljetysten/läjässä! :)

Koirille kuuluu hyvää, kumpikin on viettänyt synttäreitään tämän blogitauon aikana. Armi täytti kesäkuussa 2 vuotta ja Rebekka heinäkuussa 4 vuotta. Nyt mulla on sitten kaksi aikuista koiraa, kun Armi ei ole enää pikkuvauva. Kauhee kriisi päällänsä, kun jotenkin nyt on niiiiiin todellista se, että jos kaikki menee hyvin (aka kumpikin koira elää vanhaksi) niin seuraava pentu tulee tähän talouteen suunnilleen 10 vuoden kuluttua. Pakko kyllä päästä tässä välissä läpsyttelemään jonkun tutun koiranpennun vauvavatsaa tai haistelemaan pentukoiratuoksua. Kymmenen vuotta on tautisen pitkä aika! Samalla kuitenkin on helpottavaa, että Armi kasvaa - sen luonne on nyt jo tasaantunut ja siitä huomaa selvästi, että ikää ja älliä on tullut lisää, vaikka kyllä se sellainen mamman tärpäntikkeli on edelleen. :D

Koirien kannalta on muuten mainittava, että oon oikeasti iloisesti yllättynyt siitä, miten viileä meidän uudehko koti on - mulla on tuuletin, mutta se ei oo ollut koko kesän aikana kertaakaan edes seinässä kiinni! Ihanaa kun tähän mennessä lähes kaikki asunnot, joissa oon asunut, on olleet ihan kamalia pätsejä mutta nyt on toden teolla lykästänyt. Jesh! Koti on muuten aikalailla valmis, mutta taulut puuttuu seinistä edelleen. Sen jälkeen, kun nekin on paikoillaan, filmaan kodin esittely -videon. :)


Äitin kasvimaalta mansikoita, nams!

Yksi kesän hauskimmista ja hyödyllisimmistä jutuista tapahtui äitin luona heinäkuun alkupuolella.. Tarkoituksena oli käydä kahden päivän aikana äitin autotalli ja varasto läpi ja siellä penkoa ihan jokainen laatikko ja pussi läpi, että mitä pidetään, mikä lähtee kierrätykseen ja mikä ihan puhtaasti roskiin. Oltiin ahkeria reilun seitsemän tunnin ajan ja saatiin sinä aikana käytyä kaikki läpi! Uskomaton tunne! Äiti on muuttanut melkein 30 kertaa elämänsä aikana ja kertynyttä tavaraa oli p-a-l-j-o-n. Esimerkkinä kerrottakoon, että eräästä laatikosta löytyi joitain mitään sanomattomia kirjeitä/papereita, joissa äitillä oli vielä sama sukunimi kuin minulla (ja siis myös isälläni). Vanhempani erosivat -90, jonka jälkeen äiti vaihtoi tyttönimensä takaisin.

Ja olihan nostalgista löytää varaston perältä laatikko, jossa oli äitin vanhoja vaatteita 70-luvulta. Niitä pastellisävyisiä kotelomekkoja ja liehuhelmaisia mekkoja, ai että! Sanoinkin äitille, että pari helmeä niistä vaatteista pitäisi pesettää, silittää ja laittaa seinälle roikkumaan. Sääli pitää niitä laatikossa kun minä tai siskoni ei olla sen kokoisia, että voitaisiin koskaan niitä käyttää (ne oli silmämääräisesti katsottuna kokoa 32 tai 34). Tuo päivä oli tosi ihana, meillä oli äitin kanssa mukavaa ja minä opin aimo annoksen lisää äitini menneisyydestä. :)

Voiko lonkero-tai-mikään-muukaan-tölkki olla enää kauniimpi? 


Takapihan terassilta taivasnäkymää kesäyönä.

Seuraava lause on kulunut klisee: mihin kesä- ja heinäkuu oikein katosi? Ensi torstaina alkaa koulu, joka on varma merkki alkavasta syksystä. Lukkaritkin on julkaistu pariksi viikoksi eteenpäin ja onneksi ainakin aluksi päivät on kohtuullisen pituisia, mm. ei ainuttakaan puoli neljään kestävää koulupäivää. Fiuh! Muuten näkyisi olevan täyttä asiaa tulossa, joten saa varmasti ihan tosissaan olla tunneilla mukana. Mutta ei haittaa, kaikki oppi on tervetullutta kun lähestyy se päämäärä: ensi toukokuu ja valmistuminen!

Mitä teille kuuluu? :)

2 kommenttia:

  1. Oivoi, mullakin tuli kesäkuussa 29 vuotta, ja kriisin paikkahan se oli. Nyt alan pikkuhiljaa toipumaan, mutta luultavasti puoli vuotta ennen kolmekymppisiä se herää taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, kohtalotoveri! :) Ennemmin olin varma, että mullehan ei mitään kriisiä tule mutta tässä joutunee syömään sanansa. :D

      Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)