4.9.2014

H&M Studio a/w 2014

Makuasioista ei voida kiistellä eikä mua juurikaan hetkauta, mitä muut päälleen pukee. En kuitenkaan väitä olevani täysin vailla mielipidettä ja kyllä minäkin spekuloin muodin huippuja ja oikkuja.

H&M:n mallistot on mielestäni aina sahanneet kovasti ylä- ja alamäkeä - joskus on aivan mielettömiä luomuksia ja joskus tekeleitä, joiden funktiota en kertakaikkiaan ymmärrä. Nyt ollaan ehdottomasti jälkimmäisen äärellä.

foto


Itse surffaan hennesin sivuille harva se päivä ja tänään etusivulla oli mainos uudesta Studio syksy/talvi 2014 -mallistosta. Klikkasin katsomaan mallistoa ja monttu levisi auki välittömästi - ensireaktio oli kutakuinkin: "Ei tällaista olekaan?! Myykö tällainen oikeasti?".

Vai mitä olette mieltä seuraavista malliston otoksista.


Myrkkykeitoksen tai rupikonnan värinen neule - väri, joka ei pue ketään. Tai ehkä... Ei, ei ketään.


Pilottitakki, jonka asustuksesta ei puutu kuin maastohousut, maiharit ja kalju pää? No, ei tietenkään saa yleistää, tottahan tällaisia rotseja on muillakin... Silti, eikö mitään muuta takkimallia saatu eetteristä ulos?


Miten olisi 300 € maksava nahkahaalari? Hey come on H&M...


Yöpaita. Tällaista sillisalaattia ei kukaan voi käyttää julkisesti kirkkaassa päivänvalossa, vai?


Myrkkykeiton värinen kangas ja mustat paljetit. Voi luoja.


Nahka-anorakki suoraan 90-luvulta.


Ja mikä tämä hökötys kuvittelee olevansa?


Täytyy sanoa, että yhtä villakangasbleiseriä lukuunottamatta en pitänyt oikein yhdestäkään malliston vaatekappaleesta. Ihmeellisiä muotoja ja värejä ja ylipäätään aivan liikaa outoutta.

Asusteet, yllätys yllätys, tekevät poikkeuksen tässä(kin) asiassa. Monta juttua, joita voisi ihan oikeassakin elämässä käyttää.


Punaista kiiltonahkaa on mielestäni vaikeaa saada näyttämään tyylikkäältä ilman, että tuote näyttää halvalta. Ei mahdotonta, mutta vaikeaa. Tässä on kuitenkin onnistuttu luomaan saappaista näyttävät, mutta samalla tyylikkäät. Mustat pistokkaat ja saapikkaat ovat ns. varmaa kauraa.


Tässä kollaasissa tykkään kaikista tuotteista, mutta aivan erityisesti sormuksista ja huivista. Harmi, että huivi näyttäisi olevan loppuunmyyty, sen olisin voinut itsellekin hommata.


Mitäs mieltä te olette, vai riittääkö edes kiinnostusta asiaan? :)

1 kommentti:

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)