13.9.2014

Lauantai/Lördag/Saturday

Hyvää lauantaita! Mulla on toisen kesälomapätkäni viimeiset päivät menossa, maanantaina alkaa arki ja yövuorot. Onneksi viikko on kuitenkin melko kevyt töiden suhteen: (t)yövuoroja on ainoastaan kolme ja kaiken huipuksi mulla on viikonloppu vapaata ja se jos jokin on mahtavaa! :) Nyt on kuitenkin tämä ja huominen aikaa relata, katsoa telkkua ja juoda cokista. Kuinka onnellinen sitä voikaan olla kun löytää kaupasta Coca-Cola Vanillaa 1,5 ltr pullosta pienten tölkkien sijaan! :)Tällä viikolla oon hiljalleen yrittänyt totuttaa itseäni valvomiseen ja vähiin uniin. Siinä kävi sitten niin, että 3 tunnin yöunien jälkeen nukahdin eilen siinä puoli kuuden maissa illalla ja havahduin tähän maailmaan ekan kerran puoli neljä aamuyöstä. Siitä sitten jatkoin vielä unia niin että nukkumistuntien yhteissaldoksi tuli 15. Unenlahjat ovat edelleen tallella.
:)

Nyt pitäis miettiä, mitä tekisin tänään. Ehkäpä lenkille myöhemmin kun ulkolämpötila on hieman laskenut, ruoanlaittoa ja varastossa möyrimistä etsien myyntiin kelpaavaa tavaraa. Kuulostaa aivan suunnitelmalta. ;)

Palaan taas huomenissa pienoisen sisustuspostauksen kanssa, vilautan hieman mitä täällä on valmiina ja mitä olisi vielä tarkoitus tehdä. Nauttikaahan viikonlopustanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)