23.2.2015

Oscars 2015

Ennenaikainen Oscar-huuma meni mulla tänä vuonna melkolailla ohi kiireisen arjen vuoksi. Mietin viime viikolla, että koskahan Oscar-gaala tulee niin eiköhän siitä muutaman tunnin päästä tullut mainos, että sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. En ehtinyt perehtyä ehdolla olleisiin juurikaan... Ja viime yönä sitten pahus vieköön nukuin osan gaalasta. :/ No, onneksi nämä bileet järkätään joka vuosi.

En ota elokuvallisesti kantaa nyt lainkaan, koska en perehtynyt ehdokaselokuviin juurikaan.American Sniper tosin täytyy nähdä ja Kaiken teoria kiinnostaa myös. Muuutta niihin pukuihin! :D Asuista voi jutella, vaikka ei niitä käyttävistä ihmisistä paljoa tietäisikään. Seuraavaksi HooCeen Top-niin-monta-kuin-haluan-mainita asut (kerrottakoon muuten jo tässä kohtaa, että kaikki kuvat viimeistä lukuunottamatta ovat Oscar.Go-sivulta):


Keira Knightleyn puku on ihana! Samalla todella herkkä pohjavärinsä vuoksi, mutta kuitenkin huomiotaherättävä kuvioinnin ja sanojen ansiosta. En ensin osannut sanoa, onko nuo mustalla kirjoitetut sanat hienot vai mauttomat, mutta päädyin siihen tulokseen, että niiden ansiosta puvussa on sitä jotain. Lisäksi puku näyttää mukavalta päällä, mikä varmasti varsinkin raskaana ollessa on tärkeää. Esim. Nicole Kidmanin asu näytti liian pieneltä ja siltä, että se tippuu hetkenä minä hyvänsä.


Gwyneth Paltrow voisi tulla punaiselle matolle vaikka juuttikangassäkissä näyttäen silti jumalaiselta, joten en kauheasti yllättynyt, että hänen pukunsa oli yksi illan kauneimmista. Tai ehkä puku ei itsessään ole kaikkein kaunein, mutta hän vain osaa kantaa sen niin hyvin. Vaaleanpunainen väri, toispuolisuus, iso olkakoriste ja tadaa, perfect!


Viola Davis ei sanonut mulle nimenä mitään ja vähän hävettää, koska pikaisen googleen vilkaisun jälkeen hän on kyllä ehtinyt tekemään yhden jos toisenkin elokuvan urallaan. Tässä puvussa viehättää kolme asiaa: väri, leikkaukset sekä se, miten puku sopii Violan ihonvärin kanssa yks yhteen.


Robert Duvallin vaimon Lucianan puku on makuuni liian syvään uurrettu, mutta väri on herrrrkullinen ja malli klassinen. Sopivasti kimallusta ja "röyhelöä".


Vähän mieskomeuttakin tähän väliin, Adrien Brodyn valkoinen pikkutakki mustilla kauluksilla on todella upea ja todistaa, että puvun takin ei tarvitse olla aina musta tai että miehenkin pukeutuminen voi sykähdyttää.


Cate Blanchett ja yksi sana: statement! :)

foto
David Oyelowo on jälleen nimi, joka ei sanonut ennen viime yötä yhtään mitään, mutta jonka asu sykähdytti kunnolla! Ei voi muuta sanoa kuin wau! ❤


Siinähän ne mun lempparit. :) Oliko teillä samoja tai kiinnostaako Oscarit ylipäätään?

2 kommenttia:

  1. On upeaita pukuja :) Tuo kolmas oli näistä oma lempparini! Tosi kaunis puku upealla kankaalla ja sopii kantajalleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin kaunis, että sitä jää pakostakin katsomaan pidemmäksi aikaa. :)

      Poista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)