8.8.2015

Minne katosi heinäkuu??

Ei herranen aika, miten aika lentää! En todella saata uskoa, että nyt on jo elokuun ensimmäiset päivät; ihmisten kesälomat alkaa olla pidettynä ja lapset, nuoret, sekä opiskelijat palaavat kouluun tai aloittavat aivan uuden opinahjon. Siskoni lapset aloittavat ensi viikolla yläasteen (olen sen verran vanhaa koulukuntaa, että puhun ala- ja yläasteesta enkä ala- ja yläkoulusta) ja paras kaverini aloittaa ammattikorkeassa opintonsa... Hänen kanssaan siis sorvittiin tuo edellinen koulumme yhteispelillä voittoon. Ihan outoa, että hän aloittaa nyt taas opiskelut ja minä... no, minä jään lillumaan työelämään ja haalimaan itselleni kokoaikaista työpaikkaa. Jäädä lillumaan antaa tosin väärän kuvan mietteistäni: en todellakaan halaja opiskelemaan enkä pidä työntekoa ollenkaan pahana vaihtoehtona. On vielä hieman epäselvää, saanko tässä kesätyössäni jatkaa osa-aikaisesti syksyn tullen...  Jos saan, se olisi kyllä enemmän kuin sata jänistä ja jos en, niin olen tyytyväinen kahden kuukauden kesätyöpätkästä ja suuntaan tarmoni työnhakuun entistä tiukemmin.

2015-07-21 17.42.38

Kesätyöstäni saamallani palkalla tilasin uuden kameran ja olen nyt opetellut sen käyttöä.. Siitä lisää seuraavassa postauksessa (Instagramissa siitä on kuvaa, nimimerkkinihän on hoocee86). ;) Kameran lisäksi uusi tietokone on postissa odottamassa lunastajaansa ja vaikka kuinka edellisessä julkaisussa kerroin, että päätin hommata läppärin niin ei vaiskaa, vaan pöytäkone on saapunut Seinäjoelle.  Eteisessä oleva pöytätaso ei nyt melkein 1,5 vuodessa ole ottanut tuulta alleen meikkauspöytänä niin saa sitten luvan toimia tietokonepöytänä. :D Kun otin oikein aikaa asian pohtimiseen, en nähnyt läppäriä sitten kuitenkaan niin tarpeelliseksi, koska jos älypuhelin ja tabletti ei sänky- ja sohvasurffaukseen riitä niin silloin pitää katsoa itseä pitkään peilistä. Mikään ei kuitenkaan voita kunnon hiiri- ja näppistuntumaa, sekä isoa näyttöä, joten päätös olikin sitten lopulta helppo, vaikka mieltäni veivasinkin moneen otteeseen.

2015-07-21 17.51.08

Mitäs muuten... Noh, ei tässä nyt oikein ole osannut suhtautua siihen tosiasiaan, että minulla on talousalan tutkinto ja voin hakea sen alan töitä. Nyt kun olen suhannut yötyön ja toimistotyön väliä, eli tehnyt monta kertaa viikossa 16 tunnin työpäiviä, ei ole päähän mahtunut juuri muuta kuin uni, ruoka (pakko muistuttaa itseä syömään tietyin väliajoin, muuten olen helposti syömättä vuorokaudenkin), koirat... Ja työ. Mutta ehkäpä se tässä tulevan syksyn aikana uppoaa kaaliin, että maailma on auki vaikka ja mihin. :) Ja että matka hotelli- ja ravintola-alan töistä päivätyöhön on koko ajan lyhyempi ja lyhyempi. Ihan kutkuttaa lähitulevaisuus, tässähän voi tapahtua mitä tahansa!

2015-07-20 20.58.56

Olen tällä hetkellä päätyössäni yövuorossa... On muuten hassua, viimeksi olen ollut täällä viikko sitten ja sen jälkeen tehnyt täyden työviikon toimistohommissa.. Nyt tämä yövuorossa oleminen on ihan outoa ja erilaista, vaikka en ole ollut kuin tosiaan sen viikon poissa. Mutta, ehkä tämä tästä, seuraavan seitsemän päivän aikana on kuusi yötä aikaa opetella tätä yötyön ihanuutta. ;) Onneksi tämä kesähärdelli on työmaallakin voiton puolella. On nää kesät rankkoja, ei voi muuta sanoa.

2015-07-18 09.49.16

Armi menee huomenna/tänään lauantaina siskoni esittämänä koiranäyttelyyn näytille. Toivottavasti pärjää edes kohtalaisesti. Yövuoron jälkeiset unoset saadaan kuitenkin Rebekan kanssa ottaa kahdestaan. Rebekka nauttii kun saa kaiken huomion itselleen. :)

Mukavaa elokuuta kaikille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)