4.12.2016

Howdy!

Hei vaan hei ja mukavaa joulukuuta.

Tulipa tässä tietokoneella ollessa mieleen, että aivan hyvin voisin kirjoitella kuulumisia tännekin. Kaipaan harjoitusta kymmensormijärjestelmään ja mikä olisikaan parempaa treeniä. :) Töissä ei viitsi eikä muista harjoitella, kun on vaan kiire näpyttää. Täydellistä järjestelmää en varmaan ole ihan hetkessä enkä toisessa oppimassa, mutta edes vähän jouhevampaa kuin nykyinen parin sormen töpöttely, johon olen syystä tai toisesta töissä lipsunut. Ja oikeasti on kyllä hinku kirjoittaakin, vaikka mitään tähdellistä asiaa ei olekaan.

2016-08-06 15.33.45
Taannoisella junamatkalla... Auringonpaiste näyttää juurikasvun tilanteen oikein hyvin, hahaa!
Uskomatonta, että vuosi on ihan näillä näppäimillä loppumassa. Ei toden totta ole paskapuhetta, kun puhutaan, että vanhemmiten ajankulku nopeutuu. Ja pakko kyllä sanoa, että kun ei tarvitse stressata töiden puolelta, että onko niitä, pärjäänkö seuraavan kuukauden/kaksi kuukautta/puoli vuotta rahallisesti ja kun työ kaiken kaikkiaan on mielekästä, niin aika kulkee paljon nopeammin kun voi keskittyä muihin itseä kiinnostaviin asioihin. Kuten koiriin ja siivoamiseen, hahaa!

Päivärytmini on nykyään sellainen, että herään 5:00-5:30 ja menen töihin liukuen välillä 6:30-8:00, töistä lähden kotiin iltapäiväkolmen ja -viiden välillä. Töiden jälkeen mahdollinen kaupassa käynti, alkuillasta koirien kanssa kunnon lenkille ja noin 21:00-22:30 välillä nukkumaan. Ihanan tavallista (enpä olisi uskonut itseni koskaan sanovan noin).

Viime aikoina olen mm. viettänyt viikonloppua Keski-Pohjanmaalla erään erityisen luona, tehnyt töissä melkein 850 vesilaskua kaiken muun työni ohella, ollut äitin luona talo- ja koiravahtina muutaman päivän äitin ollessa Helsingissä siskonsa luona. Ai että oli ihanaa ajella vajaan 40 km työmatkaa autolla ja laulaa autokaraokea niin lujaa, kun palkeista vaan lähtee. Ihan parasta! Olen myynyt kymmenkunta laukkua ja ostanut tuplaten sen verran laukkuja tilalle... Uppista... Olen eronnut Palvelualojen ammattiliitosta ja liittynyt Yleiseen työttömyyskassaan.

20161029_085748
Eräänä lauantaiaamuna Seinäjoen asema oli hiljainen kuin huopatossutehdas.
Lisäksi olen käynyt leffassa useamman kerran tuhlaamassa MyEdenred -kortilla olevaa saldoa. Nähty on niin Suicide Squad, Inferno, Jack Reacher kuin Luokkakokous 2. Viimeksi mainitusta pakko sanoa, että eihän se suoraan sanottuna mikään paskan häävi ollut, mutta nauratti kyllä monessa kohdassa - tämä kertonee vaan legendaa mun huumorintajusta. Jos leffassa on paras roolisuoritus Aku Hirviniemellä, ei leffassa voi oikeesti olla mikään mieletön taso (IMO)... Ykkösversiossa oli kuitenkin yllätysmomentti, kun ei tiennyt millaisia Jaajo ja Hedberg on näyttelijöinä ja mitä leffa tuo tullessaan. Nyt tiesi kutakuinkin, mitä on luvassa. Olisiko ketuttanut, jos olisin leffasta maksanut "rahalla" 13 euroa? Kenties. Nyt, kun kulutan virikekortin saldoa, niin anti mennä vaan.

Screenshot_2016-11-19-16-02-50-1
Valkoinen Puu -kahvilan mozzarellasalaatti ja kaakao. Nami!
Moneen otteeseen syksyn aikana olen ajatellut, että elämä on nyt melko lailla täyttä ja että pidän itseäni todella onnekkaana, kun asiat menivät viime talvena niin kuin menivät ja olen nyt tässä pisteessä. Kuinka paljon enempää ihminen voi edes tavoitella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)