22.1.2017

What's in my bag / Laukun sisältö 2017

Hahaa, tänään kävin aikaisemmin lukemassa Colour me ! -blogia ja sieltä Bullet Journalia käsittelevää tekstiä (oikeasti, jos haluatte nähdä luovuutta tihkuvia doodlauksia ja nättiä käsialaa, käykäähän tsekkaamassa), sen jälkeen kekkasin, että tänään olisi hyvä aika tehdä uusi laukun sisältö -postaus ja valokuvasinkin sen. Nyt tulin siirtämään kuvat koneelle ja Bloggerin kautta seuraamistani blogeista selasin uudet postaukset... Tadaa, Colour me !:n Juulialla oli selkeästi samat aatokset, hän oli myös sunnuntain kunniaksi kirjoittanut laukkunsa sisällöstä. Hauska sattuma. :)

Mutta, itse aiheeseen. Mieleeni tuli tosiaan yhtäkkiä, että päivänvaloa kun on niin mitäs kuvaisin. Huomasin laukkuni vieressäni lattialla ja siitä se ajatus jalostui. Aikaisemmin kannoin mukanani todella paljon enemmän kaikkea, mutta pikkuhiljaa olen päässyt tällaiseen ydinmalliin. Ja enää kun minulla ei ole autoa (ei toki ole ollut useampaan vuoteen), niin sekin karsii tavaraa kun laukun tulee olla fillariystävällinen. Fillariystävällisellä tarkoitan sitä, että joko se on mallia reppu, hihna menee olan yli, tai laukku on sen mallinen, että sitä pystyy näppärästi kuskaamaan pyörän sarvessa.


SAM_0002 (8)

Laukkuna on tällä hetkellä Armani Jeansin kiiltonahkainen yksilö, vähän mudan ja harmaan sekoitus väriltään. Ja kunnon white trash -tyyppinä olen iskenyt laukkuun kiinni kaikki koristeet, mitä suinkin kotoani löydän. :D Ei vaan, aikaisemmin laukussa oli vain tuo mustavalkoinen pompom... Sitten löysin tuon muun hörhellyksen kaapeistani ja iskin laukkuun kiinni, mutta otan ne nyt irti. Liika on liikaa, jopa HooCeella (en olisi uskonut sanovani näin). Tämä on kyllä mainio laukku, soppelin kokoinen ja mallinen sekä mainion värinen jopa näin "talvi-ei talvi-talvi" -keleillä.

Ai niin ja pakko sanoa: se, että laukussa on kultaiset metalliosat ja koristeissa hopeiset, ei kiinnosta mua pätkääkään. :D Mulla on hopeisia ja kultaisia koruja päällä sujuvasti sekaisin joka päivä, joten metallien sekoittaminen ei vaivaa mua.


SAM_0003 (8)

Laukku ylhäältä kuvattuna. Kuva vähän hämää, aivan kuin veska olisi ääriään myöten täynnä, vaikka sujuvasti mahdutan tuon tavaran lisäksi laukkuun esim. puolen litran pullon, läjän työpapereita ja kangaskassin tms.


SAM_0018 (4)

Siinä sisältö kokonaisuudessaan. Työpaikan avain ja kulkuläpyskä (hienosti on alkoholi ja virvokkeet mainostettuna, kun Jägermeisterin avainnauha ja Koffin sekä Friscon avaimenperät, hahaa!), Betsey Johnsonin pussukka, kalenteri joka vie isoimman tilan laukusta mutta ilman sitä ei osaa liikkua, puhelin, kova korttikotelo, hätävaradödö, läpinäkyvä first aid -pussukka sekä Juicy Couturen lompakko.

Kotiavaimet mulla on aina takin taskussa tai kesällä kun kuljen pyörällä niin ne roikkuu pyörän sarvessa. Tai no, kuljenhan mä koko vuoden ympäri pyörällä, mutta kesällä mulla ei ole takkia jonka syviin taskuihin avaimet saisi laitettua.


SAM_0008 (5)

Erillisessä korttikotelossa on kortteja, joita käytän harvakseltaan. PAMin kortin saisikin ottaa pois, kun en enää kuulu kyseiseen liittoon. Tuolla takimmaisena on laput, joissa lukee suomeksi ja englanniksi, että mikäli joudun onnettomuuteen enkä pysty itse kommunikoimaan, haluan tuoda julki, että kotonani on kaksi koiraa (jotka joutuisivat olemaan yksin kotona ties miten pitkään ellen itse pääse kotiin) ja tällaisessa tapauksessa pyydän soittamaan äidilleni tai siskolleni ja heidän molempien nimet ja puhelinnumerot. Siinä siis samalla mun ICE -yhteystiedot. Mun ei ole mitään järkeä jemmata puhelimeen mitään hätätilannenumeroita, kun näyttölukitus aukeaa sormenjäljellä tai salasanalla.


SAM_0010 (4)

Betsey Johnsonin pussukassa on laturi ja kuulokkeet, ei sen ihmeempää.


SAM_0016 (4)

Läpinäkyvässä pussukassa sen sijaan on sitäkin ihmeempää. :) Purkkaa, siteitä, Savetteja, käsirasvaa, kynä, kynsileikkurit ja -viila, hammaslankaa, huulikiiltoa ja huulirasvoja, silmälasien puhdistusta varten liina ja sankojen kiristykseen miniruuvimeisseli muovisessa kotelossa, maskottiauto jostain suklaamunasta, kulmakynä sekä valkoinen kajaali.

Muita meikkituotteita ei tule kannettua mukana, koska en käytä niitä. Teen meikin aamulla kotona ja pesen ne töiden jälkeen pois. That's it, aniharvoin joudun korjailemaan meikkiäni. Joskus saatan epähuomiossa pyyhkäistä kulmiani kädellä, jota varten minulla on kulmakynän jämä ja valkoinen kajaali on silmän "vesirajojen" korjaukseen... Ja peitinpä sillä yksi päivä punoittavaa näppyäkin.


Siinähän se kaikessa kauneudessaan. Entäs ruudun sillä puolella, löytyykö laukusta samoja juttuja kuin minulla vai paljon enemmän tai vähemmän kaikkea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)