28.2.2017

Oscars 2017

Oscarit jaettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja tämä koko tapahtuma meni mulla tääääysin ohi. Siis ihan totaalisen ohi. Mulla ei oo ollut telkkari päällä yli viikkoon, eli mahdolliset mainokset olen skipannut ja jostain syystä netissä pyöriessäkään en ole nähnyt mainoksia tapahtumasta.

Maanantaina herätessäni avasin Ilta-Sanomien sivut ja tajusin, että nonnih, nyt ne on jälleen jaettu. Heti tietty katsomaan sivustoja, joista löytäisi kuvia puvuista. Vaikka en ole mikään muotitietoinen tyyppi (tai, kyllä minä muodista tiedän ja olen kiinnostunut, mutta en itse juurikaan toteuta muoti-ilmiöitä), nämä puvut jaksavat kiinnostaa vuodesta toiseen.

Tänä vuonna toistui selkeästi metallin sävyt puvuissa ja monella oli sulavalinjainen, "kapea" puku. Hulluja hörhelöitä tai massiivisia luomuksia en juurikaan nähnyt. Lisäksi huomasin, että joillakin oli veikeästi takaa pitkä puku, mutta edestä helma oli lyhyempi, jotta nilkat näkyivät. Tykkäsin tuosta ideasta! Tässä minun lempparini:


Charlize Theron Christian Dior Couturen puvussa. Tässä juuri ilmenee kaksi trendiä: metallisävy ja kapealinjaisuus. Pidän tästä lookista ja mielestäni Charlize teki oikein jättäessään kaulakorun pois - se olisi ollut jo liikaa.


Halle Berry Versacen luomuksessa. Helma on "hapsuineen" hyvin erikoinen eikä ehkä lempparini, mutta kokonaisuus toimii loistavasti ja tämä taisi olla tämän vuoden lempparini! Yllätyin, kun näin Hallella noin pörheän hiuskuontalon - epäilin jopa hetken, että hän käyttää peruukkia, mutta ehkä ei kuitenkaan. :D


Kirsten Dunst yllään Christian Dior Couturen simppeli musta puku. Itse olisin säväyttänyt joillakin rohkeammilla, ehkä metallinhohtoisilla, kengillä puvun ollessa noinkin yksinkertainen. Kirstenin meikki on kaunis, mutta kampauksessa tökkii jokin... Se on ehkä liian "sotkuinen" makuuni.


Dakota Johnson pukeutui Gucciin. En tiedä, mikä tässä puvussa viehättää minua... Ehkäpä pitkät hihat ja juuri täydellinen kullan sävy. Tuosta etuosasta tulee tosin mieleen vain yksi sana: roiskeläppä!


Brie Larson Oscar de la Rentan puvussaan. Särmikäs leikkaus yläosassa yhdistyy yhteen tämän hetken trendeistä - röyhelöihin. Elegantti ja yksinkertainen. Kengät tosin ovat kauheat... Ei tässä kuvassa, mutta joissain kuvissa huomasi, että Brien pikkuvarvas jäi jotenkin tuon mustan remmin "taakse", joka sai näyttämään ihan siltä, kuin hänellä olisi vain neljä varvasta. En kyllä muutenkaan piittaa tuollaisista nirunarukengistä...


Cynthia Erivo & Palo Sebastian. Aah, edes vähän kuosia mukana! Tämä on iiihana, varmaankin toiseksi lempparein heti Halle Berryn jälkeen. Kaunis kuosi ja ai että, kun tykkään tummaihoisella naisella vaaleista valkoisista hiuksista, se on niin erilaista ja odottamatonta, että pakko antaa kehuja.


Sitten vielä villinä korttina sitä muhkeutta: Leslie Mann Zac Posenin mekossa. Tämä puku oikein huutaa kevättä. Rinnuksella oleva "rusetti" tosin on jotenkin.. hmm.. arkinen, sen olisin ottanut pois, mutta helma on kiehtova. Vaikka puhu on iso, Leslie näyttää kantavan sen hyvin, eikä huku pukuunsa. Kiva, että näitäkin vielä näkyy punaisella matolla, etteivät kaikki ole aina ihan samanlaisissa asuissa.


Ja hei, perinteen mukaan myös mieskomeutta mukaan! Pharrell Williams komistuksena. Hän todistaa, että mieskin voi laittaa "helmet" kaulaan vaikka ihan punaisella matolla ja lisäksi hänellä on vielä "rintarossikin" kauluksessa. Luinpa muuten, että hän sai vaimonsa kanssa tammikuussa kolmoset. Siinä riittää isukilla puuhaa. :)

Siinä minun lempparini, oliko samoja kuin teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)