11.2.2017

real techniques w/ Real Techniques

Olen innostunut piiiitkästä aikaa meikkipuuterin laittamisesta arkimeikkiä tehdessäni ja todennut sitä laittaessani, että parhaimman tuloksen saa siveltimellä meikkisienen sijaan. Käytin Max Factorin meikkipuuteria aikanaan lukiossa 2000-luvun alkupuolella, se oli tuolloin ihan luottotuotteeni, ja silloin levitin tuotteen rasiassa tulleella meikkisienellä (ei silloin ollut kenelläkään ikäiselläni mitään tietoa meikkisiveltimistä).

Taannoin ostin Cittarista -30% alen houkuttelemana uudelleen tämän samaisen meikkipuuterin ja yllätyin, miten tyytyväinen olin sen antamaan lopputulokseen. Meikkivoide tuntuu liian jankilta tällä hetkellä ja pelkällä puuterilla ei tohdi kuitenkaan olla kun pieni peittävyys olisi kiva. Meikkipuuterin levittämiseen soveltuva sivellin vain tuntui puuttuvan kokoelmastani. Lähes poikkeuksetta jos nykyään etsin uusia siveltimiä, ovat ne Real Techniquesin ja ensimmäinen paikka, johon suuntaan niitä katsomaan, on iHerb -verkkokauppa.

Tällä kertaa tarvitsin siis sivellintä meikkipuuterin levittämiseen. Tähän saakka olen käyttänyt vanhaa puuterisivellintä, mutta jokseenkin kaipaisin jotain tasapäisempää sivellintä siihen. Ja ylipäätään halusin pari keskikokoista sivellintä kokoelmaani.

Jostain putkahti mieleen, että löytyisiköhän iHerbiin netistä jokin alennuskoodi ja summanmutikassa kokeilin paria erilaista ja yksi niistä olikin pätevä.


iherb-tilaus 22012017-2

Tuossa siis tilaukseni. Let me ask you, mistä muualta saa Real Techniquesin sivellinsetin tuohon hintaan? Vertailun vuoksi Bangerheadilla setti maksaa tällä hetkellä alennuksessa 42 euroa (normihinta yli 60 euroa) ja Cocopandalla setti myydään myös 42 eurolla, tosin siellä hinta on normihinta, eikä alennettu.

Laitoin tilaukseen mukaan myös Blistexin kolmen huulirasvan setin, tuollaistakaan en ole Suomessa nähnyt. Hinta ei päätä huimannut ja ajattelin, että alennusten jälkeen yhteissumma ei vielä ole niin paha, että tavarat jäisivät tulliin (postitus tapahtuu siis rapakon takaa). Eivätkä jääneetkään.

02030019
Tältä setti näyttää livenä ja täytyy myöntää, että loppupeleissä olin melkein enemmän pähkinöinä noista huulirasvoista, hahaa! Ihanan "makuisia" ja hyvältä tuoksuvia sekä kosteuttavia rasvoja, tykkään tosi paljon.

02030025

Huulirasvoissa makuina on ylhäältä alaspäin lueteltuna Melon Medley, Berry Explosion ja Triple Tropical. Tuubit ovat vähän ohuemman oloista muovia kuin "suomirasvoissa", mutta ei se mitään. Varsinkin tuo alimmainen trooppinen rasva on mieleeni, tuoksu muistuttaa jotain lapsuudesta tuttua tuoksua, mutta en saa päähäni että mitä.

02030029


Sitten ne siveltimet. Setti sisälsi siis viisi sivellintä, vasemmalta oikealle päin lueteltuna:

Buffing brush puuterin levittämiseen
Contour brush kasvojen muotoiluun
Stippling brush esimerkiksi meikkivoiteen tasaiseen viimeistelyyn
Deluxe crease brush varjostamiseen
Base shadow brush luomivärille (tai siihen minä ainakin sitä käytän)

Isommat siveltimet ovat olleet jo käytössä ja luomivärisivellintäkin kokeilin erään toisen uutuustuotteen kanssa. Hyvin toimii, ai että tykkään näistä! Voin erittäin lämpimästi suositelle niin siveltimiä kuin kyseistä verkkokauppaakin. Tarkkana pitää vaan olla noiden tullirajojen kanssa. Vilkuilen jo seuraavaa tilausta, jonka taidan palkkapäivänä tehdä, heh!

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)