19.3.2017

No SE harja!

Mukavaa aurinkoista (ainakin täällä Seinäjoella paistelee) sunnuntaita!

Itse olen tällä hetkellä päivistä aivan sekaisin... Kävin perjantaina aamulla hammaslääkärissä ja kappas, kun siitä tulikin hampaanpoiston myötä sairaslomapäivä. Otin silloin päivällä kolmen tunnin päikkärit, illalla kävin leffassa katsomassa Beauty and the Beast:n (ah ja oih, se vaatii melkein ihan oman postauksensa!) ja eilen illalla kävin sitten katsomassa Kong - pääkallosaari -elokuvan. Melkoinen genremuutos vuorokaudessa, mutta tykkäsin kummastakin elokuvasta. Tämä päivä menee olla möllöttäessä ja ehkä myöhemmin teen hieman töitä...

Oon koko ensi viikon ylityövapailla ja samalla se on talvilomaviikkoni, kun varsinaista talvilomaa minulle ei ole vielä kertynyt. Ihanaa, vapaat tekee kyllä todella hyvää! Tarkoituksena on viettää aikaa koirien kanssa: leikkiä, lenkittää, paijata ja palvoa niitä. Lisäksi aion käydä kaapit läpi ja karsia käyttämättömät vaatteet ja muut tavarat pois/keräykseen. Ikkunat voisi myös pestä ja tehdä kotona kaiken kukkuraksi kunnon peruspesun. Can't wait!

20170227_092030

Se, miksi kuitenkin nyt olen kirjoittamassa postausta, koskee jotain aivan muuta kuin siivousta tai elokuvia. Haluan nimittäin puhua hiusharjasta.

Kaikki alkoi jokunen aika sitten kun Niko Saarinen puhui snäpissä Glitteristä ostamastaan hiusharjasta. Hänhän on siis kyseisessä firmassa töissä ja "promosi" snäpissään ostamaansa hiusharjaa sekä ylisti sen maailman parhaaksi. Tämän jälkeen hän julkaisi alekoodin Glitterin verkkokauppaan, jolla sai -30% tilauksen loppusummasta sekä ilmaiset postikulut. En vielä kiinnittänyt asiaan mitään huomiota, mutta tuon mystoryn jälkeen hiusharjojen myynti suorastaan räjähti ja Niko sai jatkuvasti kehusnäppejä seuraajiltaan. Siinä kohtaa, kun kolmessa värissä valmistettavasta harjasta oli kaksi väriä myyty loppuun Glitterin verkkokaupassa, havahduin. Tilasin omani ja kaiken kaikkiaan alekoodin ansiosta harjalle tuli hintaa 7,00 euroa.

20170311_104155


Minulla on ollut viimeiset pari vuotta käytössä Tangle Teezer, joka on ollut kelpo harja. Vartta joskus kaipaa harjaan, varsinkin kun reuhka yltää lähes takapuoleen saakka, kuten allekirjoittaneella. Harja saapui ja kokeilin sitä mielenkiinnolla... Ja holy s*it, tämähän on hyvä! Aivan uskomattoman loistava kapine! Harja liukuu hiusten läpi vaivatta ja varsi on juuri passeli ja käteen sopiva.

20170311_104203


Piikit eivät raavi päänahkaa, niin kuin joissain harjoissa ja ne on juuri oikealla tavalla harvakseltaan, että harja selvittää hiukset, mutta ei "jumitu" hiuksiin kiinni.

20170311_104231
Älä välitä rispaantuneista kynsilakoista, ehe... :/

En ole kokeillut puhdistaa tätä vielä, joten siitä en osaa sanoa mitään. Tangle Teezer on siitä helppo, että sen voi pestä astianpesukoneessa ja kaikki smägmä on poissa ja harja taatusti puhdas. Tällaisen harjan puhdistaminen vaatii ehkä enemmän työtä, mutta katsotaan, eiköhän tuo shampoopesulla puhdistu ihan kunnialla. TT on myös kätevämpi matkoilla, kun varreton harja menee pienempään tilaan, mutta kyllä tämä Glitterin harja on kotioloissa syrjäyttänyt TT:n. Verkkokaupoista harja näytti olevan loppu, mutta jos satutte piipahtamaan kivijalkamyymälässä ja näette tämän, suosittelen lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)