14.5.2017

Viime aikoina olen...

...innostunut kävelystä. Ollaan kaverini kanssa otettu tavaksi tehdä noin 10 km lenkki kahdesti viikossa, toinen koirista on yleensä matkassa mukana. Lisäksi lenkkeilen koirien kanssa ja kävelen työmatkat. Kävelyä tulee siis noin 40-50 km viikossa. Olen ihan tyytyväinen siihen nähden, että kävely on viime helmikuuhun asti ollut ihan pakkopullaa (mikä on kahden koiran omistajana tietty ärsyttävä asia, kun lenkillä on käytävä :D).


...laskenut päiviä kesälomaan. ArkipäiväTJ8, eli ensi viikko töitä ja seuraavan viikon keskiviikko on vipa päivä töissä. Ihanaa, vaikka samalla hirvittää kuinka saan kaikki työhommat siihen kuosiin, että voin lomalle jäädä.


... käynyt sterilisaation suunnittelukäynnillä sairaalassa. Kyllä, luitte oikein. Teen tästä vielä oman erillisen postauksensa, jossa avaan päätökseni taustoja yms.

20170401_212225
Siskon luona on ihan mun näköinen koriste-esine. Olen siis horoskoopiltani rapu.


...jäänyt pahasti koukkuun Fazerin salmiakkisuklaaseen. Oh man, tätä voisin syödä vaikka kolme levyä putkeen.


...ostanut Marimekon Eppu-repun vain todetakseni, että sen käyttö oli hankalaa, joten myin sen pois. Kulutushysteriaa joo, mutta olen toisaalta myös ylpeä itsestäni, että myin sen heti alta pois, enkä jättänyt nurkkiini pölyttymään, niin kuin vielä esim. vuosi sitten olisin tehnyt. Tietysti myös harmittaa, ettei se ollutkaan funktionaalinen laukku.


...syönyt aivan liikaa spagettia ja kanakastiketta. Voi jessus, kun johonkin ruokaan tykästyy niin sitähän voisi sitten kokata harva se päivä ja niin lounaaksi kuin päivälliseksi.

20170327_185215-1
Noin kolmen vuoden asumisen jälkeen sain aikaiseksi laittaa olohuoneeseen verhon. Tai ei se laiskuutta ole ollut, mutta nyt tuli fiilis, että verho olisi kivempi kuin verhottomuus. :)

...tehnyt kotonakin työhommia. Viikko sitten sähköpostin saapuneet-kansiossa odotti noin 130 sähköpostia toimenpidettään... Viime viikonloppuna sain purettua sähköpostiviestit noin 20-30 ja ne aion työstää tänä viikonloppuna. Kyllä tämä tästä, mutta hitto tää kevät on kiireistä aikaa!


...ajatellut erästä tiettyä. Niin hyvällä kuin "pahalla".

20170426_113924
Huhtikuun lopun lumitilanne. Ei sanoja tästä näkymästä...


...katsonut jokaisen tähän mennessä tulleen jakson tämän vuoden Iholla-sarjasta. En tiedä, kuinka tämä kausi on niin päässyt nahkan alle, kun en ole sarjaa aikaisemmin katsonut montaakaan jaksoa. Edellisestä kaudesta en katsonut ainuttakaan jaksoa. Sini Sabotage on yllättänyt todella positiivisesti, hänhän ei olekaan mikään leuhka ja bimbo lutka (todella rumasti sanottuna), vaan hyvinkin jalat maassa oleva ja luova nainen. Ja hänen Manda-chihuahuansa on todella suloinen vanha rouva.


...juonut aivan liikaa energiajuomia. Tästä koukusta on todella vaikea päästä irti. Huvittavinta on se, että juon kaikkien vitsien aihetta, eli EuroShopperia - eeässää. :D Battery on todella pahaa ja aikaisemmin palvomani RedBull maistuu sekin nykyään liian makealta. ES yksinkertaisesti maistuu parhaimmalta. Pitäisi silti päästä irti siitä, ehdottomasti.

IMG_20170421_110638
Eräs huhtikuinen lounas töissä. Pudixin suklainen proteiinivanukas on tosi hyvää, mutta ihan järkyttävän hintavaa.


...kuunnellut musiikkia enemmän kuin aikaisemmin. Ajoittain on jaksoja, etten kuuntele mitään musaa, mutta nyt on kyllä lempparisoittolista soinut niin kotona kuin lenkillä.

Kaiken kaikkiaan tämä kevät on ollut aika järkyttävä. En haluaisi puhua näin paljon töistä kuin mitä puhun, mutta tällä hetkellä ne täyttävät elämäni aika tavalla. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan työtäni ja kehityn siinä koko ajan paremmaksi, mutta vastuuta on oikeasti todella paljon. Lomalle jääminen ei ole niin simppeliä kuin työstä, jossa ei ole omaa vastuualuetta, vaan kaikki tekee vähän kaikkea. Meillä on koko toimiston väki ollut todella tiukilla tämän kevään ajan, mutta onneksi kesäkuu ja pienoinen helpotus lähestyy.

Kesälomani aikana saattaa tapahtua yksi jos toinenkin mukava käänne ja ainakin yhtä käännettä varten täytyy ruveta jo pikkuhiljaa valmistautumaan. Kerron siitä sitten, kun asia varmistuu.

Tänään tarkoituksena olisi mennä leffaan katsomaan King Arthur: Legend of the Sword ja tekaista makaronilaatikko ensi viikkoa varten työevääksi. Voisin ruveta pikkuhiljaa laittautumaan, joten se olisi tietokoneen sulkeminen edessä.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja ihanaa päivää muuten vaan ihan jokaiselle. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)