14.6.2018

Opinnot purkissa ja juhannussuunnitelmat

Huh, kolmas kesälomaviikko on kääntynyt loppuviikon puolelle. 

Työni syventävän koulutuksen tentti oli tiistaina. Lähdin jo maanantaina Helsinkiin ja olin yötä Scandic Park Helsinki -hotellissa. Tenttiin lukeminen oli aikaisemmin ollut vähän niin ja näin kiireiden ja suoranaisen laiskuuden vuoksi, mutta otin materiaalin mukaan ja kertasin hotellilla maanantai-illan ja lähes koko tiistain vastaisen yön. Nukuin noin 1,5 tuntia huoneessa olevalla divaanilla, eli ihanat hotellin sängyt jäivät tällä reissulla aivan omaan arvoonsa. Äitini olin pyytänyt soittamaan minulle tiistaina aamulla, koska pelkäsin nukkuvani niin sikeässä etten herää kelloon. Tämän vuoksi myös nukuin divaanilla, enkä sängyssä.. etten vaivu liian mukavaan ja syvään uneen.

20180611_203404
Hotellihuoneeni

20180611_203348
Olenko ainut, jonka mielestä liian pitkät käytävät ovat pelottavia?

Hotkaisin nopean aamupalan (entisenä hotelliduunarina niiden aamiaiset eivät koskaan itseäni sykähdytä, ruokaa se on siinä missä kotonakin) ja painelin asemalle ja lähijunalla Malmille, jossa kouluni sijaitsee. Tentissä oli käytettävissä neljä tuntia, joista käytin noin puolet. Hyvä fiilis jäi! Osasin vastata kaikkiin kysymyksiin eikä minkään kysymyksen kohdalla tullut tilannetta, etten tiedä lainkaan mistä puhutaan. Puolet täytyy saada oikein, jotta tentti menee läpi, enkä kyllä ole huolissani siitä. Elokuussa tulee tenttitulos ja tutkintotodistus postitse kotiin. Postia odotellessa!

Iloinen ja tyytyväinen olen, että tähän rupeamaan lähdin. Saan kuitenkin alan tittelin itselleni tutkinnon myötä ja lisäksi sain kansiollisen verran materiaalia, jota varmasti "joudun" hyödyntämään jatkossa töiden lomassa. Ja sainhan minä kurssilta erään mukavan uuden kaverinkin, jonka kanssa tulemme varmasti olemaan yhteyksissä jatkossakin (vaikka hän asuu Helsingissä ja minä kaukana sieltä). Pelkkää voittoa kaikki!

20180611_174305
Yksi lempilaukuistani, Prodigyn Eastpakille suunnittelema reppu.
En ole samanlaista nähnyt näiden vuosien aikana kenelläkään toisella. 


2018-06-12 20.43.04
Etelä-Pohjanmaa. Koti.

Loppuviikko menee kotona ihan laiskotellessa, josko saisi jotain kodin järjestelyä aikaiseksi... En tosin pidä odotuksia kovin korkealla, hah! Sunnuntaina menemme koirien kanssa Kauhavalle (minun) miehelään ja ensi viikolla ajan hevisaurukseni Nummirockiin moshaamaan, kiikutan nuoremman koiran äitini luokse Jalasjärvelle ja lähdemme autolla vanhemman koiran kanssa kohti Kainuuta ja Kuusamoa. Reissun kohokohta tulee olemaan vierailu Kuusamon suurpetokeskuksessa ja karhujen sekä toivottavasti myös itse Sulo Karjalaisen tapaaminen.

IMG_20180601_160229_895
Tämä rakkauspakkaus täyttää 6 vuotta huomenna 15.6..  
IMG_20180531_140253_632
Ja tässä nuorempi vauhtirakkauspakkaus 
Joitain vuosia sitten bongasin Youtubesta suurpetokeskuksen videoita Sulosta ja Juuso-karhusta ja siitä lähtien olen toivonut, että jonain päivänä pääsisin paikan päälle. Lisäksi olen aina halunnut mennä käymään Kainuussa Etelä-Pohjanmaasta täysin poikkeavien maisemien vuoksi. Nyt saankin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tai oikeastaan kolme, koska pääsen ajamaan autolla pitkää matkaa. Ai että, intohimoinen autoilija (jolla ei ole omaa autoa) tykkää! Koiran otan mukaan saadakseni automatkalle seuraa ja onhan se paljon mukavampi kierrellä paikan päällä luontoreittejä koiran kanssa kuin yksin. Siskoni sanoin: "kävely ilman koiraa on turhaa". ;)

Juhannus meneekin osittain tänä vuonna aivan erilaisin merkein kuin edellisinä vuosina. Kaikkea muuta kuin kaupunkijuhannus, hurraa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)